Γιάννης Πλούταρχος: Απαντά πρώτη φορά στους ισχυρισμούς του Σπύρου Παπαδόπουλου

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε το Σαββατοκύριακο που πέρασε στον Τάσο Τρύφωνος, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Γιάννη Πλούταρχο και αποκάλυψε γιατί δεν θέλει να έχει καθόλου επαφές μαζί του.

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος είπε στην εκπομπή «Τετ α Τετ» πως αποφάσισε να «κόψει» από το «Στην υγειά μας» τον τραγουδιστή γιατί ενώ του είχε γίνει πρόταση από τον Σταύρο Κουγιουμτζή να βρίσκεται σε μια από τις εκπομπές, τελικά δεν πήγε ποτέ ενώ ήταν θετικός στο να πάει.

«Δεν ήθελα να καλέσω τον Γιάννη Πλούταρχο στην εκπομπή. Δεν είχε γίνει κάτι μεταξύ μας αλλά με έναν συνεργάτη μου,

τον Σταύρο Κουγιουμτζή.

Ήταν να έρθει στην εκπομπή, τον κορόιδευε και εγώ θύμωσα πολύ. Είπα δεν μπορείς να κάνεις εσύ στον Σταύρο Κουγιουμτζή αυτή την κασκαρίκα.

Τον είχε ζητήσει ο Σταύρος, είχε αποδεχτεί την πρόσκληση και μετά εξαφανίστηκε. Για εμένα δεν με νοιάζει, αλλά τον Σταύρο Κουγιουμτζή; Δηλαδή γιατί; Επειδή πλέον δεν είναι στα πράγματα και δεν θα σου γράψει τραγούδια;», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος στον Alpha Κύπρου.

Ο Γιάννης Πλούταρχος απάντησε στα όσα είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος μέσα από το «Πρω1νό» του ΑΝΤ1, τονίζοντας πως δεν έχει κοροϊδέψει ποτέ κανέναν.

«Επιφυλάσσομαι να τοποθετηθώ στο μέλλον. Αυτό που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή, είναι ότι δεν έχω κοροϊδέψει ποτέ και κανέναν», δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής στην πρωινή εκπομπή.

Διαβάστε ακόμα:

Super Κική: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες-ντοκουμέντο του άνδρα που φέρεται να ξυλοκοπήθηκε από άτομο του περιβάλλοντός της

Κατερίνα Καινούργιου: Η on air ενόχληση με συνεργάτη της -«Βάλε τελεία, είμαι γυναίκα και αυτό με προσβάλλει»

Έλενα Χριστοπούλου: Αντιδρά στα σχόλια της Βιτάλη για Βανδή – Μπισμπίκη -«Είπε για τον ποπό της Δέσποινας -Από που κι ως που;»

Keywords
Τυχαία Θέματα