Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Ο λόγος που δεν προχώρησε η συνεργασία με τον ΑΝΤ1 είναι γιατί…»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» έκανε σήμερα (21/02) η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για το «ναυάγιο» της συνεργασίας της με τον ANT1, λέγοντας -μεταξύ άλλων- ότι δεν υπήρξε συναντίληψη με τον τηλεοπτικό σταθμό ως προς το περιεχόμενο της εκπομπής που ήταν να παρουσιάσει.

«Ο λόγος που δεν προχώρησε αυτό με τον ΑΝΤ1 είναι γιατί δεν υπήρξε συναντίληψη στο περιεχόμενο. Εγώ θέλω να δίνω πολύ φως

σε αυτό που κάνω και, εάν δεν μπορώ, δεν θέλω να το κάνω», είπε αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλέιου.

Στη συνέχεια, η γνωστή παρουσιάστρια τόνισε: «Θέλω να δίνω στους ανθρώπους θετικότητα, θετική αντίληψη, αισιοδοξία για τη ζωή. Αυτό είναι αυτό που κάνω και θέλω να το δώσω και μέσα από έναν πιο δημόσιο λόγο, αν θα γινόταν αυτό».

«Δεν ήταν δική μου προσέγγιση. Ο ΑΝΤ1 ήρθε και μου έκανε την πρόταση άρα αν θα μπορούσαμε να έχουμε ένα τέτοιο αποτέλεσμα, θα ήμουν ευτυχής. Αλλά όλα μια χαρά. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Επάνω με περιμένουν αυτή τη στιγμή στοϊκά 35 άτομα να τους διδάξω τεχνικές αυτοβελτίωσης και δεν θέλω να βγω από αυτή την ενέργεια», είπε στο τέλος η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Όλα δείχνουν ότι η παρουσιάστρια που θα αναλάβει την παρουσίαση της συγκεκριμένης εκπομπής είναι η Ελίνα Παπίλα.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Καινούργιου: Η on air ενόχληση με συνεργάτη της -«Βάλε τελεία, είμαι γυναίκα και αυτό με προσβάλλει»

Έλενα Χριστοπούλου: Αντιδρά στα σχόλια της Βιτάλη για Βανδή – Μπισμπίκη -«Είπε για τον ποπό της Δέσποινας -Από που κι ως που;»

Survivor All Star: Οι δυο νέοι παίκτες που μπαίνουν στο reality επιβίωσης

Keywords
Τυχαία Θέματα