Γιάνης Βαρουφάκης: Χτυπημένος στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά την επίθεση στα Εξάρχεια

Πριν από μερικά 24ωρα, ο Γιάννης Βαρουφάκη, γραμματέας του κόμματος ΜέΡΑ25, δέχτηκε επίθεση στα Εξάρχεια. Το περιστατικό καταγράφηκε επί της οδού Βαλτετσίου, πλησίον του γνωστού εστιατορίου Γιάντες.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι άντρες φορώντας κουκούλες κινήθηκαν εναντίον του σε γνωστό εστιατόριο που βρισκόταν με τη σύζυγό του. Από την επίθεση προέκυψε τραυματισμός, ενώ αργότερα μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό.

Το πρωί της Τρίτης 14/3, ο ίδιος βρέθηκε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», με τα τραύματα από τα χτυπήματα που δέχτηκε να είναι εμφανή και τον Γιώργο Παπαδάκη να σχολιάζει

ότι η εικόνα που αντικρίζει είναι σοκαριστική.

«Είμαι καλά. Έπρεπε να με δεις πριν από 24 ώρες. Οι άνθρωποι στον Ευαγγελισμό, τους οποίους πρέπει να ευχαριστήσω, έκαναν θαύματα. Νιώθω ότι έχω ξανανιώσει. Η μύτη είναι σπασμένη σε έξι σημεία», απάντησε ο Γιάνης Βαρουφάκης στον παρουσιαστή της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1.

Λίγο αργότερα, περιέγραψε καρέ-καρέ τη στιγμή της επίθεσης που δέχτηκε. «Ήταν 7 άτομα αυτοί που μπήκαν μέσα στο εστιατόριο. Εγώ βγήκα μόνος μου έξω, ένας συγκεκριμένος, με έσπρωχνε και με χτυπούσε κι εγώ του είπα “προσπαθώ να σε τιμήσω, να ακούσω αυτά που θες και εσύ με χτυπάς;”».

Και πρόσθεσε:«Τότε δέχτηκα τις γροθιές και όταν έπεσα στο πάτωμα τις κλωτσιές. Αλλά ήταν χειρουργικές. Ήταν μόνο στη μύτη… Το πρόσωπο του δράστη είναι χαραγμένο στη μνήμη μου. Ο 17χρονος που συνελήφθη) ήταν τσιλιαδόρος».

Όσο για τον λόγο που δεν συνοδευόταν από αστυνομικούς, ο Γιάνης Βαρουφάκης απάντησε ότι «νιώθω φυλακισμένος όταν πηγαίνω με αστυνομικούς».

Διαβάστε ακόμα:

Βασίλης Μπισμπίκης: «Δεν μπήκα στο Εθνικό, ενώ με ήθελαν ως ταλέντο, επειδή δεν είχα τελειώσει το Λύκειο»

Κάτια Ταραμπάνκο: Η επική αντίδραση όταν άκουσε ότι ο πρώην σύντροφός της, Γιώργος Λάγιος θα βρίσκεται σε τηλεοπτική εκπομπή

Μαρία Κορινθίου: Απαντά στις φήμες που θέλουν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να κάνει πρωινή εκπομπή -«Είχαμε συζητήσει κάποια πράγματα»

Keywords
Τυχαία Θέματα