H Meghan Markle επαναφέρει μια παλιά τάση στη μόδα με τη νέα της εμφάνιση…

Η Μeghan Markle αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της μωράκι προς τα τέλη Απριλίου (ή ίσως και αρχές Μαίου) και τόσο η ίδια όσο και ο Πρίγκιπας Harry ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωρό τους.

Η Δούκισσα του Sussex συνεχίζει κανονικά τις δημόσιες εμφανίσεις της και τελευταία την είδαμε στο Commonwealth Day service στην εκκλησία Westminster Abbey μαζί με την Kate Middleton,

τον Πρίγκιπα William και τον Πρίγκιπα Harry.

The Look
Η Μeghan επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα της Victoria Beckham από την A/W 19 κολεξιόν της και το συνδύασε με Victoria Beckham τσαντάκι και γόβες. Τα κομψά σκουλαρίκια της Meghan ήταν Dean Davidson ενώ στο χέρι της φόρεσε ένα διαμαντένιο βραχιόλι της Πριγκίπισσας Diana.

Το λευκό φόρεμα της Meghan είχε πάνω σαν σχέδιο αλυσίδες, ένα print που είδαμε πριν μερικούς μήνες και στις κολεξιόν των Versace και Hermes αλλά και σε πολλά ρούχα από τη νέα κολεξιόν των Zara.

Tην ίδια μέρα η Meghan και ο Harry βρέθηκαν σε ένα ακόμα επίσημο event και εκεί η Δούκισσα επέλεξε πράσινο σύνολο Erdem, γόβες Aquazzura και τσαντάκι Givenchy.

H Κate Middleton έκανε μια εξίσου εντυπωσιακή εμφάνιση με κόκκινο παλτό της σχεδιάστριας Catherine Walker, κόκκινο καπέλο και nude γόβες και τσαντάκι.

Διαβάστε ακόμα: Δες πώς φοράνε τα sneakers τους γυναίκες με στιλ σε όλο τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα