Γη της Ελιάς: Συγκλονίζουν τα νέα trailer για τον Β’ κύκλο – Πότε κάνει πρεμιέρα

Η «Γη της Ελιάς», που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό την πρώτη σεζόν προβολής της μέσα από τη συχνότητα του Mega, επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες μας με νέα συναρπαστικά επεισόδια. Η αγαπημένη δραματική σειρά κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου και εδώ και μερικές ώρες βρίσκονται στον αέρα τα δύο νέα trailer για τον Β’ κύκλο.

Η συνέχεια της ιστορίας…

Η πολύκροτη σύλληψη

της Αθηνάς συγκλονίζει την οικογένεια Βρεττάκου, προκαλώντας την κατακραυγή της μικρής κοινωνίας. Ευτυχισμένοι, ο Μάνος και η Μαρίνα επιτέλους παντρεύονται. Ο ερχομός της μικρής Αγγελικής στο σπίτι του Ισίδωρου και του Μάνου θα αναστατώσει την Αντιγόνη και θα προκαλέσει μεγάλες συγκινήσεις.

Ο Λυκούργος θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια ιστορία του υποκόσμου με μυστηριώδεις εξαφανίσεις, φόνους και εκβιασμούς. Η ζωή στη γη της Μάνης, όμως, δεν έχει μόνο σκάνδαλα και μίσος, έχει και έρωτες. Η Ιουλία μετά από έναν καβγά φεύγει από το σπίτι. Η συγκατοίκηση του Στάθη και της Εύας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Η βαθιά αγάπη ανάμεσα στον Στάθη και την Ιουλία παραμένει πάντα ζωντανή, «θαμμένη» όμως μέσα τους. Ταυτόχρονα, νέοι έρωτες ανθίζουν, ενώ κάποιοι τελειώνουν. Η Μυρτάλη γνωρίζει το άλλο «πρόσωπο» της αγάπης. Μπλέκει στη δίνη ενός παθιασμένου έρωτα που δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί, και σιγά σιγά οδηγείται σε σκοτεινά μονοπάτια.

Διαβάστε ακόμα:

Εβελίνα Παπούλια: Οι ευχές στην Αφροδίτη Λιάντου ανήμερα της γιορτής της

 Snik: Η απάντηση για τον άγριο καυγά στην Κατερίνη – «Είναι λογικό να μην μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια»

 Ευγενία Δημητροπούλου: Η 2χρονη κόρη της πήγε για πρώτη φορά στο σχολείο

Keywords
Τυχαία Θέματα