Δήμητρα Κατσαφάδου για τη ληστεία στο κατάστημά της – «Έκαναν πλιάτσικο, πήραν πάνω από 500 τεμάχια»

Η Δήμητρα Κατσαφάδου έπεσε θύμα ληστείας, όταν δύο άνδρας έσπασαν την τζαμαρία του καταστήματος που διαθέτει στο Περιστέρι και το διέρρηξαν. Η γνωστή επιχειρηματίας μίλησε στην εκπομπή «Live News» για το περιστατικό που αναστάτωσε τόσο την ίδια όσο και την οικογένειά της.

«Μπήκανε μέσα στοχευμένα, άνοιξαν και τα δύο τα ψυγεία και βεβηλώσανε τον χώρο. Με μια πολύ μεγάλη πέτρα έσπασαν την τζαμαρία και πάτησαν πάνω στα γυαλιά, όπως φαίνεται και από την οθόνη, και γρήγορα με μια μαύρη τσάντα

σαν αυτή των σκουπιδιών βάζανε μέσα τις καλύτερες κρέμες. Αυτό μου έκανε εντύπωση, πώς πήγανε στοχευμένα στο πιο ακριβό υλικό», ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Κατσαφάδου στην εκπομπή του Mega.

Όσον αφορά στο περιεχόμενο που έκλεψαν, η επιχειρηματίας δήλωσε: «Κάνανε πλιάτσικο, δηλαδή μπήκανε τέσσερις και κάτι και μέσα σε πέντε λεπτά είχανε μαζέψει όλο το ψυγείο που οι κρέμες μου φυλάσσονται εκεί και μέχρι στιγμής η απογραφή δείχνει ότι είναι πάνω από 500 τεμάχια που πήρανε. Επειδή οι κρέμες μου αποτελούνται από καλά υλικά, η ζημιά είναι αρκετά μεγάλη οικονομικά».

Ακόμα, η Δήμητρα Κατσαφάδου είπε για τις κινήσεις των δραστών: «Ήταν τόσο γρήγορες οι κινήσεις από το σπάσιμο της τζαμαρίας μέχρι να βουτήξουν θα έλεγα όλες τις κρέμες που ήτανε ταχυδακτυλουργικά. Τώρα να τις μεταπουλήσουν; Δεν γνωρίζω. Να είναι κάτι από ανταγωνιστική εταιρεία; Θέλω να ελπίζω ότι δεν είναι τόσο κακές οι προθέσεις του κόσμου».

Και κατέληξε: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου, αφού δεν έχει χαθεί ανθρώπινη ζωή, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, ίσα ίσα που το αντιμετώπισα χιουμοριστικά στα social media. Δε με απασχολεί καθόλου στο ψυχολογικό κομμάτι. Το μόνο που λέμε στο χωριό μας είναι αυτή η μαγάρα ρε παιδί μου, ότι να σου μπούνε στον χώρο σου, να βεβηλώσουνε αυτό που φτιάχνεις με τόση αγάπη. Και στην τελική ας μου έλεγαν ότι “θέλω πράγματα”, θα τους τα έδινα με την καρδιά μου, δεν είναι ότι… Να σπάσουνε τώρα το μαγαζί, να στεναχωριούνται οι πωλήτριες, να κλαίει εκεί η υπεύθυνη του προσωπικού».

Διαβάστε ακόμα:

 Snik: Η απάντηση για τον άγριο καυγά στην Κατερίνη – «Είναι λογικό να μην μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια»

 Ευγενία Δημητροπούλου: Η 2χρονη κόρη της πήγε για πρώτη φορά στο σχολείο

 Σωτήρης Τσαφούλιας: «Στο πλοίο θα μπορούσα να έχω σκοτωθεί, κρατήθηκα τελευταία στιγμή»

Keywords
Τυχαία Θέματα