Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Οι αλλαγές που έφερε ο κορονοϊός στο “Καφέ της Χαράς” και η αποκάλυψη για τις μέρες της καραντίνας

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου” και στη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου. 

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφερόμενος στον κορονοϊό αποκάλυψε πώς βίωσε τις ημέρες της καραντίνας μαζί με την οικογένεια του: “Εμείς χαρήκαμε πολύ την περίοδο της καραντίνας. Είχαμε όντως χρόνια να το κάνουμε αυτό, ανακαλύψαμε ξανά τα παιδικά βίντεο που είχαμε να τα δούμε χρόνια. Είδαμε μαζί ξανά τηλεόραση και ταινίες, που είχαμε πολλά χρόνια να το κάνουμε”.

Στη συνέχεια, μίλησε για το “Καφέ της Χαράς” και έκανε γνωστές τις αλλαγές που έγιναν στα γυρίσματα

λόγω της πανδημίας: “Μετά την καραντίνα για τον κορονοϊό ξεκινήσαμε ξανά τα γυρίσματα για το Καφέ με τα απαραίτητα τεστ. Από κει και πέρα τηρούνται κάποια πρωτόκολλα ασφαλείας, τα απαραίτητα αντισηπτικά και οι αποστάσεις”.

Τέλος, αναφέρθηκε στην κόρη του και στη τηλεοπτική συνεργασία με τη μητέρα της, Μπέσσυ Μάλφα: “Ήταν συγκινητικό και χάρηκα που βούτηξε και της έτυχε αυτή η δουλειά. Ευτυχώς άκουσε και καλά σχόλια”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Αυτή είναι η μεγάλη έκπληξη που θα δούμε στον τελικό του J2US! 

Η τρυφερή ανάρτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα για τα γενέθλια του γιου του! 

Η εξομολόγηση της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου: “Στην αρχή πραγματικά πάθαινα κρίσεις πανικού με…” 

Keywords
Τυχαία Θέματα