Ροδόνερο στα μαλλιά: Το ελιξίριο που θα σας χαρίσει λάμψη και θρέψη!

Ναι, το ξέρουμε πολύ καλά πως τα μαλλιά σας είναι η μεγάλη σας αδυναμία. Τα φροντίζετε σχολαστικά χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα και απλώνετε συχνά μάσκες ενυδάτωσης και αναδόμησης.

Τώρα το Καλοκαίρι τα προστατεύετε από τον ήλιο με τα κατάλληλα αντηλιακά ενώ φοράτε υπέροχα καπέλα και μαντήλια ώστε να μην αφυδατωθούν ή ξεθωριάσουν. 

Κι εμείς με τη σειρά μας όμως σας προτείνουμε DIY μάσκες με φυσικά υλικά που υπάρχουν στην κουζίνα σας για έξτρα περιποίηση.

Παράλληλα σας αποκαλύπτουμε τα μυστικά των hairstylists αλλά και των celebrities μόλις τα μάθουμε. Και τώρα έχουμε ένα ακόμη που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.

Πρόκειται για το ροδόνερο. Το ελιξίριο που τα τελευταία χρόνια αποτελεί σημαντικό συστατικό των προϊόντων περιποίησης. Ποιες είναι όμως οι ευεργετικές του ιδιότητες στα μαλλιά; Δείτε τις στη συνέχεια:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ol’Pure (@olpure) στις 8 Ιούλ, 2020 στις 11:53 μμ PDT

Τριχωτό της κεφαλής: Πρόκειται για το πιο ευαίσθητο σημείο κι εκείνο που πρέπει να είναι καθαρό και ενυδατωμένο ώστε να αναπτύσσεται η τρίχα σωστά. Το ροδόνετο προσφέρει την απαραίτητη υγρασία και απαλότητα.

Φριζάρισμα: Χάρη στην ενυδατική του δράση μειώνει αισθητά το φριζάρισμα χαρίζοντας πλούσια ενυδάτωση στις άκρες των μαλλιών.

Λάμψη: Αν έχετε βαμμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά το ροδόνερο θα σας σώσει αφού χάρη στις βιταμίνες Β3 και Β5 που περιέχει τα περιποιείται σε βάθος και τους χαρίζει απίθανη λάμψη.

Extra tips: Απλώστε το σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών σας αμέσως μετά το λούσιμο και αφήστε τα στεγνώσουν φυσικά. Αν ταλαιπωρείστε από πιτυρίδα και ξηροδερμία κάντε απαλό μασάζ στο τριχωτό.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

Ο λογαριασμός στο Instagram που πρέπει να δείτε αν ετοιμάζεστε να βάψετε τα μαλλιά σας!

Δείτε για ποιο λόγο πρέπει να λούζετε τα μαλλιά σας πάντα μετά την παραλία!

Keywords
Τυχαία Θέματα