Γενέθλια για τον Ουγγαρέζο: Οι on air ευχές της Μενεγάκη και η τούρτα -«Ό,τι κι αν κάνεις, όπου κι αν πας, η μαμά Ελένη θα σε σκέφτεται»

Τα γενέθλια του έχει σήμερα (9/2) ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, όπως επίσης και η κόρη της Ελένης Μενεγάκη, Λάουρα!

Στην έναρξη της εκπομπής «Ελένη», μάλιστα, η παρουσιάστρια θέλησε να ευχηθεί αρχικά στην πρωτότοκη κόρη της που ενηλικιώνεται αλλά και στον συνεργάτη της.

«Πώς τα έφερε έτσι η ζωή, ένα αγόρι που είχα στο μάτι πολλά χρόνια, ήταν λίγο τζαναμπέτης… Με κούρασε λίγο μέχρι να έρθει. Δεν πειράζει, ήρθε… Και κοίτα να δεις που του λέω “ο,τι

κι αν κάνεις, όπου κι αν πας η μαμά Ελένη –όχι η παρουσιάστρια- κάθε φορά που θα γιορτάζει την κόρη της την Λάουρα, θα σε σκέφτεται και σένα με έναν τρόπο”. Τι κάρμα είναι αυτό», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Έπειτα, οι συνεργάτες του Δημήτρη Ουγγαρέζου του έφεραν να σβήσει την τούρτα γενεθλίων που του ετοίμασαν, με τον ίδιο να μην μπροεί να κρύψει τη συγκίνησή του στην έκπληξη που του ετοίμασαν.

«Εγώ δεν κάνω αγκαλιές του Ιούδα, ή αγκαλιάζω ή δεν αγκαλιάζω. Αλλά όταν αγκαλιάζω, αγκαλιάζω 100% και με τη ψυχή μου σου εύχομαι ό,τι έχεις μπερδεμένο στο μυαλό σου, να τα φέρεις σε μία ισορροπία και όρμα αγόρι μου. Όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί στην ευτυχία, στη χαρά, στο κάτι ακόμα καλύτερο. Όλα είναι εκεί έξω. Πάρε δύναμη και όρμα», είπε στη συνέχεια η παρουσιάστρια, τονίζοντας μάλιστα μετά το τέλος της αυριανής εκπομπής θα τον επισκεφτεί σπίτι του.

Χρόνια Πολλά Δημήτρη μας, να είσαι πάντα γερός, ευτυχισμένος και γεμάτος αγάπη.

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Αντωνά: Η αποκάλυψη για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και το κινητό στο «Survivor All Star»

Τζώνη Καλημέρης: Μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό του από τη Χριστίνα Κοντοβά -Οι σχέσεις τους σήμερα

Κατερίνα Δαλάκα: Το ζευγάρι που έκανε unfollow στα social media μετά την αποβολή της από το «Survivor All Star»

Keywords
Τυχαία Θέματα