Γενέθλια για την Μαρία Ηλιάκη: Η τρυφερή φωτογραφία και οι δημόσιες ευχές του συντρόφου της

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα για τη Μαρία Ηλιάκη, καθώς είχε τα γενέθλια της και βρέθηκε μετά από πολύ καιρό στο πλάι του συντρόφου της, Στέλιου Μανουσάκη. 

Η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της, ο οποίος ζει στη Ζυρίχη, δεν είχαν συναντηθεί τους τελευταίους τέσσερις μήνες καθώς δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν λόγω της πανδημίας.

Ωστόσο, η Μαρία Ηλιάκη επέλεξε την ημέρα των γενεθλίων της για να βρεθεί κοντά του και να περάσουν όμορφες στιγμές. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της από το αεροπλάνο

και στη λεζάντα, έγραψε: “Η Μαρία αισθάνεται χαρούμενη στην τοποθεσία Ζυρίχη! Σας ευχαριστώ για τις ευχές. είστε φανταστικοί”.

Ο Στέλιος Μανουσάκης είδε τη φωτογραφία της συντρόφου του και έσπευσε να σχολιάσει: “Καλωσόρισες γυναικάρα μου”!

Δείτε ΕΔΩ την φωτογραφία που δημοσίευσε η Μαρία Ηλιάκη!

Όταν έφτασε επιτέλους στον προορισμό της, η γνωστή παρουσιάστρια έσβησε τα κεράκια του κέικ που της ετοίμασε ο Στέλιος Μανουσάκης, ο οποίος μάλιστα έκανε και μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από την ώρα που η Μαρία Ηλιάκη σβήνει τα κεράκια του κέικ που της ετοίμασε.

«Χρόνια πολλά αγάπη μου», έγραψε ο Στέλιος Μανουσάκης πάνω στη φωτογραφία.

Δείτε παρακάτω το σχετικό InstaStory του:

Διαβάστε περισσότερα:

Βαρύ πένθος για τον Νότη Σφακιανάκη–Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του

Δείτε πως περνάει η Φαίη μας το Σαββατοκύριακο με τα παιδιά της!

Ματίνα Νικολάου: Αποκάλυψε γιατί οι φίλοι της την αποκαλούν “κατσαρίδα”…

Keywords
Τυχαία Θέματα