Δείτε πως περνάει η Φαίη μας το Σαββατοκύριακο με τα παιδιά της!

Μπορεί το “Πρω1νό” να μην έχει ρίξει ακόμα αυλαία -όπως σας έχουμε ενημερώσει αυτό θα γίνει την επόμενο Παρασκευή με ένα μεγάλο πάρτι- όμως η Φαίη μας απολαμβάνει όλες αυτές τις μέρες τον ηλιόλουστο καιρό, έχοντας όπως πάντα στο πλευρό της τα παιδάκια της!

Η προτεραιότητα της Φαίης μας είναι ο Γιάννης και ο Δημήτρης και φροντίζει να περνάει ευχάριστα και δημιουργικά τον χρόνο μαζί τους.

Μετά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στο Πρω1νό, η Φαίη μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στον λογαριασμό της στο Instagram

φωτογραφίες από την καθημερινότητά της μαζί τους .

Σήμερα θέλησε να ανεβάσει τις καλοκαιρινές… βουτιές που κάνουν τα αγγελούδια της αλλά και τα παιχνίδια στο νερό που απολαμβάνουν οι τρεις τους!

Τώρα ο Γιάννης και ο Δημήτρης θα έχουν περισσότερο χρόνο εξάλλου για παιχνίδια, καθώς τελείωσε η φετινή σχολική χρονιά.

«Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα στο σχολείο για να νήπια τα δικά μας. Είναι συγκινητικό όταν τα παιδάκια αλλάζουν το σχολείο και μεγαλώνουν. Συγγνώμη τώρα που σας τα λέω, αλλά… πρωτάκι ο Δημήτρης;», ανέφερε χαρακτηριστικά η Φαίη στην έναρξη του Πρω1νού το πρωί της Παρασκευής (27/6), χωρίς να κρύβει την συγκίνησή της που ο μικρός της γιος θα πάει του χρόνου πρώτη δημοτικού.

Δείτε ΕΔΩ το συγκεκριμένο απόσπασμα!

Διαβάστε περισσότερα:

Σταυρής Γεωργίου: Οι επαγγελματικές προτάσεις, οι “τηγανιές” στο κεφάλι και το ενδεχόμενο ενός… γάμου!

Μέλπω Ζαρόκωστα: Η δημόσια έκκληση του Σπύρου Μπιμπίλα για την επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί η ηθοποιός!

Τέλος τα «Μεσάνυχτα» για την Ελεονώρα Μελέτη: Σε ποια ζώνη αναμένεται να την δούμε;

Keywords
Τυχαία Θέματα