Φτιάξτε μόνες σας τον πιο κομψό κότσο της Άνοιξης

Τι κι αν δεν πάτε στην Ανάσταση αύριο; Αυτό δεν σημαίνει πως θα περάσετε άλλο ένα βράδυ με τις πυτζάμες μπροστά από την τηλεόραση βλέποντας μία ακόμη ταινία.

Θα ετοιμάσετε ένα ωραιότατο γεύμα, παραδοσιακό ή μη, θα φορέστε ένα ανοιξιάτικο φόρεμα, θα κάνετε ένα απαλό μακιγιάζ και θα μαζέψετε τα μαλλιά σας σε έναν υπέροχο και chic κότσο.

Εμείς μάλιστα είμαστε

εδώ με την καλύτερη ιδέα. Έναν χαμηλό και κομψό που θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας κάνει να ξεχάσετε πως επιβάλλεται να μείνετε σπίτι, μακριά από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. 

Το μόνο που χρειάζεται είναι να δείτε το video που ακολουθεί και να αντιγράψετε βήμα-βήμα τις κινήσεις της αγαπημένης μας hairstylist, Melissa Cook.

Σας έχουμε πει πως της έχουμε μεγάλη αδυναμία. Ο λογαριασμός της στο  Instagram και τα χτενίσματα που δημιουργεί μας έχουν σώσει άπειρες φορές και μας έχουν βγάλει από τη δύσκολη θέση όλες εκείνες τις φορές που δεν είχαμε καταφέρει να κλείσουμε ραντεβού με τον κομμωτή μας.

Τον τελευταίο καιρό όμως είναι εκείνη που μας μαθαίνει να δημιουργούμε μόνη μας τα ωραιότερα up dos και πλεξούδες. Και το μόνο που περιμένουμε είναι να βγούμε έξω για να θαυμάσουν όλο το ταλέντο μας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melissa Cook ( Missy ) (@missysueblog) στις 8 Απρ, 2020 στις 8:35 πμ PDT

Διαβάστε ακόμη:

Κρέμες σύσφιξης σώματος: Ναι, ήρθε η ώρα να τις χρησιμοποιήσετε

DIY: Δείτε πως θα δημιουργήσετε χαλαρές μπούκλες με τη ζώνη από το μπουρνούζι σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα