Φτιάξτε μόνες σας την πιο θρεπτική μάσκα μαλλιών

Είμαστε όλες στο σπίτι σωστά; Σωστά. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε ώστε να σας ενημερώνουμε για οτιδήποτε συμβαίνει στον κόσμο και παράλληλα ψάχνουμε να βρούμε τις καλύτερες beauty ιδέες ώστε να περιποιηθείτε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά χωρίς να χρειαστεί να βγείτε.

Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που σας προτείνουμε να φτιάξετε μόνες σας και μάλιστα με υλικά που υπάρχουν στην κουζίνα σας μάσκες περιποίησης. Και σήμερα σειρά έχουν τα μαλλιά σας.

Μια

μάσκα ενυδάτωσης την χρειάζεστε. Είναι η καλύτερη στιγμή άλλωστε. Τώρα που δεν ταλαιπωρείτε την τρίχα με σεσουάρ και άλλες συσκευές θερμότητας. Μιας και αφήσατε στην ησυχία τους τα μαλλιά σας λοιπόν χαρίστε τους έξτρα θρέψη και περιποίηση και θα μας θυμηθείτε αργότερα.

Η μάσκα ενυδάτωσης και θρέψης που θα απλώσετε στα μαλλιά σας αποτελείται από τρία μόνο υλικά: Αυγό, μέλι και ελαιόλαδο.

Θα χρειαστείτε 1 αυγό, 1 κουταλιά της σούπας μέλι και 1 κουταλιά λάδι. Ρίξτε σε ένα μπολ τα υλικά και ανακατέψτε καλά μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα. Με ένα πινέλο απλώνετε τη μάσκα σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών και την αφήνετε να δράσει για μισή περίπου ώρα. Στη συνέχεια ξεπλένετε πολύ καλά με άφθονο χλιαρό νερό.

Όπως γνωρίζετε το μέλι χαρίζει ενυδάτωση και απαλότητα στα μαλλιά ενώ το αυγό και το ελαιόλαδο προσφέρουν θρέψη και δύναμη. Και τα τρία υλικά μαζί προσφέρουν στην τρίχα όλα όσα χρειάζεται για να αποκτήσει και πάλι την υγιή και λαμπερή της όψη.

Μπορείτε να επαναλαμβάνετε μία φορά την εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμη:

Το ωραιότερο μανικιούρ θα το κάνετε μόνες στο σπίτι χρησιμοποιώντας όλα τα βερνίκια που υπάρχουν στο νεσεσέρ σας

Δείτε πως θα καθαρίσετε τα πινέλα μακιγιάζ όπως οι επαγγελματίες

Keywords
Τυχαία Θέματα