Φτιάξτε μόνες σας την αγαπημένη ενυδατική μάσκα της Victoria Beckham!

Η Victoria Beckham φροντίζει σχολαστικά την επιδερμίδα της, καθημερινά, με τα αγαπημένα της προϊόντα. Δεν είναι τυχαίο πως δημιούργησε τη δική της σειρά ώστε να χαρίσει στις θαυμάστριές της, τη δυνατότητα να ακολουθούν τη δική της ρουτίνα ομορφιάς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις 14 Αύγ, 2020 στις 10:47 πμ PDT

Το δέρμα της Beckham

είναι πάντα δροσερό, πλούσια ενυδατωμένο και λαμπερό. Το διαπιστώσαμε άλλωστε από τις φωτογραφίες που ανέβασε τελευταία από τις διακοπές της στη χώρα μας. Με απαλό make up και ανανεωμένη και ξεκούραστη, έμοιαζε με έφηβη.

Είναι ιδιαίτερα δραστήρια άλλωστε στα social media και συχνά μας ενημερώνει για τις αγαπημένες της φόρμουλες και κυρίως τις μάσκες που απλώνει στο πρόσωπο της. Εκτός από εκείνες που ανήκουν σε γνωστά beauty brands η Victoria αγαπάει πολύ και τις DIY συνταγές.

Η ενυδατική μάσκα που χρησιμοποιεί πολύ αποτελείται από δύο συστατικά τα οποία αποκάλυψε. Πρόκειται για το αβοκάντο και το βερίκοκο που προσφέρουν στην επιδερμίδα την απαραίτητη υγρασία αλλά και super λάμψη. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις 22 Ιούλ, 2020 στις 2:56 πμ PDT

Πως θα την φτιάξετε: Αρχικά λιώνετε το αβοκάντο και το ρίχνετε στο blender. Προσθέστε το βερίκοκο που έχετε κόψει σε μικρά κομμάτια. Ανακατεύετε καλά μέχρι να γίνει ένας πολτός.

Απλώνετε τη μάσκα σε καθαρό και στεγνό πρόσωπο αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Την αφήνετε να δράσει για 10-15 λεπτά και την αφαιρείτε με άφθονο νερό. Τέλος εφαρμόζετε τον ορό σας και την ενυδατική σας κρέμα.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Δείτε τα 5 ωραιότερα haircut trends για να ξεκινήσει η νέα σεζόν με τον καλύτερο τρόπο!

Γυρίζετε από τις διακοπές σας; Αυτά είναι τα 10 nail looks που πρέπει να δείτε!

Keywords
Τυχαία Θέματα