Ελεονώρα Μελέτη: Δημοσιοποιεί για πρώτη φορά όλα τα σχόλια που έχει δέχτει για την οικογένειά της και την εμφάνισή της

Η Ελεονώρα Μελέτη ετοιμάζεται να επιστρέψει τη νέα σεζόν στην καθημερινή ζώνη του Alpha και δηλώνει πιο έτοιμη από ποτέ!

Μέχρι εκείνη την ώρα όμως, η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται σε στιγμές χαλάρωσης μαζί με την οικογενεία της και περνά αρκετό χρόνο στη θάλασσα απολαμβάνοντας τις βουτιές της. Δεν είναι λίγες οι φορές, μάλιστα, που η Ελεονώρα Μελέτη έχει μοιραστεί κάποιες στιγμές από αυτές μαζί με τους ακολούθους της στα social media.

Ωστόσο μία φωτογραφία

που ανέβασε πριν από δύο περίπου εβδομάδες με την κόρη της, Αλεξάνδρα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στάθηκε αφορμή για να δεχθεί “επίθεση” από follower της για τις οικογενειακές φωτογραφίες που ανεβάζει.

«Μακάρι να είχα την άδεια της Αλεξάνδρας να σας δείξω το προσωπάκι της! Τα τεράστια γκριζογαλαζοπρασινα ανάλογα με το φως μάτια της, τη κοντυλογραμμενη μυτούλα της, ( έχει πάρει του μπαμπά της ευτυχώς), τα ζουμερά χειλάκια της για φάγωμα… αλλά μέχρι να το αποφασίσει η ίδια θα μου αρκεί να καμαρώνω σαν άλλη κουκουβάγια, κάνοντας το Σωστό. εδώ απολαμβάνουμε το μπάνιο μας…δεν πίστευα ποτέ ότι θα έκανα μια πρώτη βουτιά παρέα με τους απανταχού συνταξιούχους φίλους μου, αλλά τώρα που το ζω κ είμαι στο νερό γύρω στις 9:30 με 10 ξυπνάνε οι μνήμες των παιδικών μου χρόνων τότε που τραβολογούσα κ γω μαμά, γιαγιά, παππού κ όταν μπορούσε κ τον μπαμπά, «από τα άγρια χαράματα» στη παραλία. Με τόνους παιχνίδια, αλλά κ τάπερ με φρούτα κ σνακ… κ σιγά σιγά, σκάνε δίπλα κ παραδίπλα κ άλλες μαμάδες, με τα δικά τους παιδιά, τους δικούς τους τόνους παιχνίδια κ τα δικά τους τάπερ με φρούτα κ σνακ, κ κάπου εκεί κάνω ενός λεπτού σιγή για εκείνη την Ελεονώρα που έσκαγε παραλία 3 το μεσημέρι με hangover, για να συνεχίσει τον ύπνο της στη ξαπλώστρα, με χάδι την αμμοβολη ενώ της τρέχει το σαλάκι από το μισάνοιχτο σαν αποχαυνωμένο στόμα», είχε γράψει χαρακτηριστικά στην λεζάντα του post της η Ελεονώρα Μελέτη.

Τότε μία ακόλουθός της έσπευσε να της σχολιάσει πως «εμένα πάλι μου λείπει η παλιά Μελέτη που δεν ανέβαζε συνεχώς φώτο της οικογένειας. Σαφώς και αντιλαμβάνομαι την ευτυχία σας αλλά από την άλλη θα χρησιμοποιήσω και μια φράση που λέτε και εσείς: “Άλλη καμία δεν γέννησε μόνο η Μαριώ τον Γιάννη”… Οκ είστε μητέρα αλλά κάλμα… Ούτε η Μενεγάκη δεν ανεβάζει φώτο των παιδιών της τόσο συχνά… Ήρεμα το λέω και τοποθετούμαι σαν θεατής. Don’t worry, ξέρω ήδη την απάντησή σας… να αποχωρήσω από το προφίλ σας. Κι αυτό ήρεμα το λέω».

Φυσικά η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να της απαντήσει και να της τονίσει πως «εγώ ήρεμα σας απαντώ νιώθω πιο πολύ από ποτέ “άλλη παιδί δεν έκανε μόνο η Μαργιώ το Φιάννη” αλλά και που είναι το κακό; Γιατί πρέπει να νιώσω άσχημα, να βάλω φρένο στον εαυτό μου ή ακόμα και να απολογηθώ… λυπάμαι που σας ενοχλεί το δικαίωμα της ελευθερίας στην έκφραση! Ό,τι ανεβάζω είναι από καρδιάς και όχι για να προκαλέσω συμπάθειες, αντιπάθειες ή εντυπώσεις… Όπως κάποιοι ανεβάζουν φαγητά, κατοικίδια, τοπία έτσι κι εγώ νιώθω ό,τι ανεβάζω! Το αν θα παραμείνετε ή όχι στο προφίλ μου είναι σαφώς δική σας απόφαση, ωστόσο να γνωρίζετε πως θα συνεχίσω να ποστάρω ό,τι με κάνει χαρούμενη. Επίσης για την ιστορία η αναφορά σας στην Μενεγάκη ήταν άτοπη και άστοχη γιατί δεν ανεβάζω ιδέες που ανεβάζει εκείνη… Τέλος θα ήθελα αν θέλετε κι εσείς, να μου εξηγήσετε με ποιο κριτήριο θα έπρεπε να ορίζω τον αριθμό των post που ανεβάζω με βάση το πόσες δημοσιεύσεις κάνει η κυρία Μενεγάκη».

Δείτε ΕΔΩ το post που στάθηκε αφορμή όλου αυτού!

Σήμερα η Ελεονώρα Μελέτη ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ποζάρει με τον σύζυγό της και αναφέρει όλα τα αρνητικά σχόλια που διαβάζει κατά καιρούς κάτω από φωτογραφίες της αλλά και κάτω από άρθα διάφορων site τα οποία αναφέρονται σε εκείνη.

Πιο συγκεκριμένα η ίδια ανέφερε πως «το παρακάτω κείμενο βασίζεται σε σχόλια που έχω διαβάσει κατά καιρούς για το πρόσωπο μου κάτω από αναρτήσεις δικές μου ή κάποιου site… πάμε λοιπόν:

Επειδή «έχω κουράσει να ανεβάζω συνέχεια το παιδί μου» «σα να μη μπορώ να κρύψω τη χαρά μου που βρέθηκε κάποιος φουκαράς να με πάρει» ενώ «σταμάτησα πια να φοράω μπικίνι γιατί μετά τη γέννα έγινα σα φακλάνα» αλλά κ γω «τι το θέλα το παιδί κοντά στα Σαράντα κ δεν το έκανα όταν έπρεπε», το οποίο παιδί μου «θα πρέπει να ντρέπεται όταν μεγαλώσει για μένα κ το ποσό σκουπίδι είμαι» σκέφτηκα να «πουλήσω λίγο τον άντρα μου.» Στον οποίο άντρα μου «ρίχνω κ 4 χρονάκια η ξεπεσμένη τεκνατζού» κ τον οποίο δεν θα έπαιρνα αν δεν «είχε λεφτά για να με ζει με νταντάδες κ δούλους». Στη φωτογραφία είμαι Αρετουσαριστη για να φανεί κ «ποσό μπάζο είμαι χωρίς μακιγιάζ». Όλα αυτά δε, τα ανεβάζω τώρα, για «να διαφημίσω κ την εκπομπή μου, καθώς είμαι μέγα βισμα του εφοπλιστή μπαμπά μου που με έβαλε στη τηλεόραση με τις γνωριμίες του, ενώ πληρώνω για να έχω εκπομπή.» Όσοι μπείτε να μου «γράψετε κάτι θετικό, γλείφοντας με, με αποθέωση» να ξέρετε πως δεν θα σας απαντήσω γιατί πέρα από τα αλλά, «είμαι κ εξαιρετικά καβαλημένο καλάμι.»

Αλήθεια σας λέω, τα έχω διαβάσει ένα προς ένα. Βέβαια ήταν ελάχιστα ανάμεσα σε τόσες ευχές, τόση θετική ενέργεια κ τόση καλοσύνη άλλων ανθρώπων, άλλης φιλοσοφίας. Τσέκαρα τι γίνεται σε άλλες περιπτώσεις, συναδέλφων μου κ ανθρώπων που προβάλλονται από τη δουλειά τους. Ακριβώς το ίδιο. Κ σκέφτομαι: ποοοοσο καλύτερος θα ήταν ο κόσμος με λιγότερη χολή κ περισσότερη καλοσύνη. Ποσό καλύτεροι θα ήμασταν όλοι αν σχολιάζαμε τους άλλους λιγότερο κ εστιάζαμε στον εαυτό μας. Εξάλλου ο καθένας από εμάς χρειάζεται εσωτερική δουλειά κ βοήθεια ακριβώς στα κομμάτια που έμμεσα αλλά εντέχνως αποκαλύπτουμε για εμάς κ τη ψυχή μας μέσα από αυτά που λέμε για τους άλλους».

Δείτε παρακάτω την σχετική της ανάρτηση:

View this post on Instagram

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram) on Aug 29, 2020 at 9:12am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

Αντελίνα Βαρθακούρη: Το μήνυμα στήριξης στον σύζυγό της, Χάρη, λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του Big Brother!

Η Σίσσυ Χρηστίδου ευχήθηκε χρόνια πολλά στον μικρότερο γιο της με μια πολύ τρυφερή φωτογραφία!

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Ήθελα ο γάμος μου να είναι όσο πιο απλός γίνεται»

Keywords
Τυχαία Θέματα