Φτιάξτε ένα ατμοσφαιρικό υπνοδωμάτιο σε 6 βήματα

Κάνει κρύο, καιρός… για αλλαγή! Μάθετε πώς θα κάνετε ακόμα και το πιο ψυχρό υπνοδωμάτιο να εκπέμπει ζεστασιά και θαλπωρή.

Νιώθετε ότι το υπνοδωμάτιο σας έχει ανάγκη από μια νότα θαπλωρής; Από άνετα μαξιλάρια μέχρι επιβλητικά κεφαλάρια, οι παρακάτω 6 ιδέες διακόσμησης θα σας κάνουν να μη θέλετε να σηκωθείτε από το κρεβάτι!

Μες στα σεντόνια Τα λευκά σεντόνια χαρίζουν σε κάθε υπνοδωμάτιο μιας αίσθηση καθαριότητας, φιλοξενίας και ζεστασιάς μιας και θυμίζουν… μανούλα! Για να σπάσετε, ωστόσο, τη μονοτονία και την ψυχρότητα του λευκού, σας προτείνουμε να προτιμήσετε λευκά σεντόνια και παπλωματοθήκες

μικρές διακριτικές χρωματιστές λεπτομέρειες– κι αυτό ισχύει ακόμα κι αν είστε φαν της μίνιμαλ και της βιομηχανικής διακόσμησης.

Δείτε μοτίβα Τα καρό μοτίβα επιστρέφουν φέτος το χειμώνα δυναμικά στη διακόσμηση και δεν έχετε κανένα λόγο να πείτε «όχι» στη ρουστίκ ζεστασιά και θαλπωρή που εκπέμπουν. Από τις κουβέρτες και τα χαλιά μέχρι τις κουρτίνες, υπάρχουν άπειροι τρόποι για να ανοίξετε την πόρτα του υπνοδωματίου σας στο καρό. Σας αρέσει η παραδοσιακή διακόσμηση; Μάθετε εδώ ποιες είναι οι βασικές αρχές της!

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com – thehomeissue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

The post Φτιάξτε ένα ατμοσφαιρικό υπνοδωμάτιο σε 6 βήματα appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα