Φούστες με layers: Θα είναι η απόλυτη τάση του καλοκαιριού

Οι φούστες με layers ή αλλιώς tiered skirts, όπως αποκαλούνται στο εξωτερικό, είναι φούστες που θα φορέσουμε πολύ όλο το καλοκαίρι του 2020. Οι συγκεκριμένες φούστες συνδυάζονται εύκολα όλες τις ώρες της ημέρας και μπορούν να φορεθούν με πολλά διαφορετικά styling. Πρόκειται για μια boho τάση που κυριάρχησε στα 90’s και πλέον επιστρέφει δυναμικά.

Συνδύασε τη φούστα σου με ένα πουλόβερ κατά τη διάρκεια της

άνοιξης, και με ένα t-shirt όταν ο καιρός βελτιωθεί περισσότερο.

Οι πουά φούστες με layers είναι επίσης πολύ δημοφιλείς καθώς τα συγκεκριμένα prints φοριούνται πάρα πολύ όλη την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2020.

Οι παλ αποχρώσεις είναι must και θα τις συνδυάσουμε με άνετα φουτεράκια και με off-the-shoulder tops κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Άλλο ένα print που αγαπάμε πολύ είναι το λεοπάρ και θα το υιοθετήσουμε και αυτό όλη τη σεζόν με μαύρα και λευκά tops.

Η οne-color τάση είναι ένα ακόμα αγαπημένο trend και μας «προτρέπει» να φορέσουμε το ίδιο χρώμα από την κορυφή ως τα νύχια.

Ένα ακόμα outfit που θα λατρέψεις την άνοιξη και το καλοκαίρι είναι οι φούστες με έντονα prints που φοριούνται με λευκά tops και denim jackets.

φούστες με layers κυκλοφορούν σε διάφορα υφάσματα και στιλ για να μπορείς να τις φορέσεις σε κάθε περίσταση. Μια sequin tiered φούστα φοριέται ακόμα και σε επίσημα events. Συνδύασέ την με λευκό πουκάμισο και nude πέδιλα και φόρεσέ την και στις καθημερινές σου εμφανίσεις.

Oι φλοράλ φούστες θα δώσουν μια ευχάριστη πινελιά στο look σου και θα ανεβάσουν τη διάθεσή σου στα ύψη. Επίλεξε micro florals για πιο διακριτικές εμφανίσεις ή oversized prints για statement looks.

Διαβάστε ακόμα: Τα βιβλία μόδας που αξίζει να διαβάσεις όσο μένεις στο σπίτι!

Δες μέσα σε ένα βίντεο του 1 λεπτού τα outfit που μπορείς να δημιουργήσεις τις επόμενες μέρες στο σπίτι

Τα πιο ωραία tips για stylish εμφανίσεις όλες τις ώρες της ημέρας

Keywords
Τυχαία Θέματα