Φώτης Σπύρου: «Υπάρχουν 19 καταγγελίες στο ΣΕΗ για την άσχημη συμπεριφορά του Φιλιππίδη στον Βογιατζή»

Ο Φώτης Σπύρου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη σχετικά με τον Δημήτρη Βογιατζή, ο οποίος αυτοκτόνησε το 2012. Αναφερόμενος στον Πέτρο Φιλιππίδη και τη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε πως σε μία παράσταση που έπαιζαν μαζί τότε, εκείνος είχε ξεφτιλίσει τον Δημήτρη Βογιατζή, ο οποίος την επόμενη ημέρα απολύθηκε.

Ο Φώτης Σπύρου αποκάλυψε πως από τότε ο Δημήτρης Βογιατζής δεν βρήκε ποτέ ξανά δουλειά ενώ βρισκόταν σε άσχημη οικονομική

κατάσταση. Οι υπόλοιποι ηθοποιοί που συμμετείχαν στην παράσταση κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη στο ΣΕΗ για την πολύ άσχημη συμπεριφορά που είχε ως προς τον Δημήτρη Βογιατζή.

Συγκεκριμένα, ο Φώτης Σπύρου είπε: «Τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους και ελπίζω και οι υπόλοιπες υποθέσεις τον δικό τους δρόμο. Υπάρχουν πράγματα στις υποθέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη που δεν έχουν βγει στη δημοσιότητα. Για παράδειγμα υπάρχει μία καταγγελία στο ΣΕΗ σε σχέση με την αυτοκτονία ενός ηθοποιού… Κατά τη διάρκεια μιας παράστασης, ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε μια πολύ άσχημη συμπεριφορά ως προς τον Δημήτρη Βογιατζή.

Ενώ παιζόταν η παράσταση, λιποθύμησε ένας θεατής και ο Πέτρος Φιλιππίδης πήγε να δει τι γίνεται με τον θεατή. Είπε στους συναδέλφους του να μπουν μέσα και ο Δημήτρης Βογιατζής έβγαλε το κεφάλι του από την κουρτίνα να δει τι συμβαίνει. Τότε, ο Πέτρος Φιλιππίδης τον ξεφτίλισε μπροστά στους θεατές. Του φώναξε πάρα πολύ άσχημα εκείνη τη στιγμή και την επόμενη ημέρα απολύθηκε.

Αυτό που συνέβη εκείνη την ημέρα σε συνδυασμό με τα ψυχολογικά προβλήματα που είχε ο Δημήτρης Βογιατζής τον οδήγησαν μετά από δύο μήνες να αυτοκτονήσει στον Βόλο. Θα δικαστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης ότι φταίει αυτός; Δεν ξέρω αλλά υπάρχουν καταγγελίες από 19 ανθρώπους γι’ αυτό το περιστατικό. Εγώ είχα μιλήσει μαζί του μετά από λίγες ημέρες και ήταν πολύ χάλια, μου έλεγε ότι δεν έφταιγε. Μετά από αυτό είχε τρομερά οικονομικά προβλήματα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Πάτρα: Στο «μικροσκόπιο» οι ζωγραφιές της Τζωρτζίνας – «Η μαμά μου σήμερα έβγαλε ένα τεράστιο ουρλιαχτό»

 Σταύρος Θεοδωράκης για τη συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου: «Τα γυρίσματα κράτησαν μήνες…»

 Σίσσυ Χρηστίδου: Απών ο Παύλος Σταματόπουλος από την εκπομπή -«Περνάει δύσκολες ημέρες»

Keywords
Τυχαία Θέματα