Φωτιά στα κόκκινα! Πώς θα φορέσεις το πιο hot χρώμα της σεζόν;

Το κόκκινο είναι σίγουρα μια αγαπημένη μας απόχρωση που ειδικά τον χειμώνα και ειδικά στην περίοδο των γιορτών θέλουμε να φοράμε όλο και πιο συχνά. Πώς θα το φορέσεις στην καθημερινότητά σου αλλά και σε πιο βραδινές εξόδους; Παρακάτω θα αντλήσεις έμπνευση από αγαπημένες influencers που έχουν υιοθετήσει αυτό το χρώμα στην καθημερινότητά τους.

#1. Η Danielle Bernstein τολμάει το κόκκινο χρώμα στο tailored παντελόνι της και το συνδυάζει με μπεζ μακρυμάνικο τοπ, κόκκινο τσαντάκι και ένα κατακόκκινο κραγιόν, ενώ ολοκληρώνει το look της με λευκά sneakers.

#2. H Leonie Hanne επιλέγει ένα trench coat με δερμάτινη υφή και το συνδυάζει τέλεια με ροζ φόρεμα και ασημί πέδιλα. Το κόκκινο και το ροζ είναι δύο χρώματα που τα τελευταία χρόνια μας αρέσει να βλέπουμε μαζί γιατί δημιουργούν μια τέλεια αντίθεση που μας φτιάχνει τη διάθεση.

#3. Η Camila Coelho υποστηρίζει τέλεια το στενό μίντι κόκκινο φόρεμά της με το εντυπωσιακό κόψιμο στον έναν ώμο. Ένα φόρεμα σαν και αυτό αποτελεί κλασική επιλογή που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε πολλές εμφανίσεις σου.

#4. Η όμορφη Tezza φοράει ένα ταγέρ σε πιο παλ κόκκινη απόχρωση που πλησιάζει και στο πορτοκαλί, έναν τόνο που αγαπάμε πολύ φέτος τον χειμώνα.

#5. Η όμορφη Steffy φοράει το καφέ τζιν παντελόνι της με κόκκινο πλεκτό μπλουζάκι με γιακά και κερδίζει τις εντυπώσεις με το casual look που επιλέγει μέσα στο σπίτι της. Η ίδια συνδυάζει το ταγέρ της με μαύρα loafers.

#6. Η Chiara Ferragni μας δίνει ιδέες για ένα υπέροχο γιορτινό look και συγκεκριμένα συνδυάζει το κόκκινο μίνι φόρεμά της με λεπτό μαύρο καλσόν, μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα κατακόκκινο κραγιόν.

Διαβάστε περισσότερα:

ΑΥΤΟΣ είναι ο λάθος και ο σωστός τρόπος για να δένεις τη ζώνη του παλτό σου (VIDEO)

Η Elsa Hosk φοράει το παντελόνι που θέλουμε οπωσδήποτε να προσθέσουμε στη χειμερινή μας ντουλάπα

10+1 chunky πουλόβερ από τα Zara που «μυρίζουν» Χριστούγεννα

Keywords
Τυχαία Θέματα