Φωτεινή Αθερίδου: «Ήμουν outsider για να γίνω μάνα, τελικά είμαι φτιαγμένη γι’ αυτό»

Η Φωτεινή Αθερίδου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μαζί έκαναν μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα, ενώ εξομολογήθηκε πως αποτελούσε outsider για να γίνει μάνα.

Η Φωτεινή Αθερίδου μιλάει για τη μητρότητα

Αρχικά, η Φωτεινή Αθερίδου παραδέχτηκε πως ως παιδί δεν γνώριζε ποια είναι η δουλειά των γονιών

της και αυτός είναι και ο λόγος που ακόμα δεν έχει πει τίποτα σχετικό στον πρωτότοκο γιο της, Θοδωρή.

«Πιστεύω πως θα καλεστώ κάποια στιγμή να αντιμετωπίσω το γεγονός πως τα παιδιά μου θα έχουν γνωστούς γονείς. Εγώ στο σχολείο δεν ήξερα τι δουλειά κάνουν οι γονείς των συμμαθητών μου, ενώ οι άλλοι ήξεραν για τους δικούς μου. Δεν έχω ασχοληθεί με το κομμάτι της αναγνωσιμότητας. Τον παίρνουμε στο θέατρο τον Θοδωρή αλλά δεν έχει χρειαστεί να του πω κάτι ακόμα», ήταν τα λόγια της.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Φωτεινή Αθερίδου ισχυρίστηκε πως ήταν το outsider για να γίνει μαμά, ωστόσο πλέον αισθάνεται πως είναι φτιαγμένη για να είναι μάνα: «Ήμουν το outsider απ’ όλους μου τους φίλους για να γίνω μάνα. Τελικά πιστεύω πως ήμουν φτιαγμένη για αυτό, δηλαδή μου αρέσει η διαδρομή πολύ.

Έχω και έναν σύντροφο που είναι εκεί συνέχεια. Περίμενα πως θα είναι τραγικά τα πράγματα με 4 άτομα στο σπίτι αλλά τελικά δεν είναι τόσα δύσκολα».

Και κατέληξε: «Είμαι αγχώδης γενικά. Περισσότερο φοβόμουν να κάνω καισαρική παρά να γεννήσω φυσιολογικά. Είχα άγχος τεράστιο με το παιδί, τώρα νιώθω μεγάλη. Έκανα πως ήμουν ώριμη πιο μικρή αλλά ήμουν βαθιά ανώριμη τελικά».

Διαβάστε ακόμα:

 Θανάσης Βισκαδουράκης: «Με έδιωξαν τον Ιούλιο από το σπίτι όπου έμενα»

 Μαρίνα Ασλάνογλου: Η εξομολόγηση για την εξωσωματική -«Πέρασα δύσκολα, ήταν ένας δικός μου αγώνας που τον κατάφερα»

 Μαίρη Χρονοπούλου: Το φέρετρο που διάλεξε για την κηδεία της -Όσα είπε ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών

Keywords
Τυχαία Θέματα