Φωτεινή Αθερίδου: Η απώλεια ακοής, ο γάμος με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα και η ιδιαίτερη βάφτιση του γιου τους

Καλεσμένοι στο «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Τρίτης 4/10 η Φωτεινή Αθερίδου με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Οι δυο τους παραχώρησαν μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και -μεταξύ άλλων- μίλησαν για τον γάμο τους, την ιδιαίτερη βάπτιση του γιου τους, καθώς και για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Φωτεινή Αθερίδου με την ακοή της.

Για το πρόβλημα ακοής της ηθοποιού, ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας ανέφερε: «Πρέπει να της μιλάς τρεις τέσσερις φορές, Με την πρώτη δεν τα ακούει.

Με τη δεύτερη, τρίτη… Δηλαδή ένα κοινό ζευγάρι μπορεί να αράξει ο ένας στον καναπέ κι ο άλλος στην κουζίνα και λέει ο άλλος θα κατέβεις να πάρεις το παιδί που έρχεται με το σχολικό; Θα κατέβαινε. Εγώ λέω “θα κατέβεις να πάρεις το παιδί;” Σιωπή. “Θα κατέβεις να πάρεις το παιδί;” “Ε;” “Θα κατέβεις να πάρεις το παιδί;” Ναι».

«Με την τρίτη φορά. Τώρα εντάξει μιλάς δυνατά και κάνω χειλανάγνωση. Έχω 75% απώλεια ακοής», πρόσθεσε η Φωτεινή Αθερίδου.

Όσον αφορά τον λόγο που αποφάσισαν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο στον Πύργο Μελισσουργού στο Λαγονήσι, αλλά και να βαφτίσουν τον γιο τους σε πισίνα, η Φωτεινή Αθερίδου εξήγησε ότι «είμαστε 4 χρόνια μαζί. Δεν είχαμε σκοπό να παντρευτούμε αλλά όταν είδαμε το μέρος που έγινε ο γάμος, μας άρεσε και κάπως έτσι μας μπήκε η ιδέα να το κάνουμε. Βαφτίσαμε τον γιο μας σε πισίνα. Έχει ταλέντο στο κολύμπι και του αρέσει πολύ».

Στη συνέχεια, το ζευγάρι μίλησε για την σχέση του και αποκάλυψε αν έχει δει αλλαγές σε αυτή μετά τον ερχομό του γιου του.  «Άλλαξαν όλα μετά τον ερχομό του. Η μητέρα μου είναι συνέχεια κοντά μας, μας βοηθάει. Στην αρχή φρικάρει, γιατί ήμουν και ένιωθα πολύ μικρή. Είναι ξαφνικά μια ευθύνη, αλλά τώρα νιώθω εντελώς διαφορετικά», είπε χαρακτηριστικά η Φωτεινή Αθερίδου.

Διαβάστε επίσης:

Ελεονώρα Μελέτη για Νίκο Μάνεση: «Από έναν δημοσιογράφο που σταματάει τους περαστικούς δεν περιμένεις τέτοια αντίδραση»

Μαίρη Συνατσάκη: «Έχουμε μάθει το φύλο του μωρού αλλά…»

Δούκισσα Νομικού: Οι πρώτες on camera δηλώσεις για την αποχώρησή της από το «Πρω1νό»

Keywords
Τυχαία Θέματα