Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Σε κόντρα με το Netflix για το ντοκιμαντέρ τους

10:24 5/10/2022 - Πηγή: InStyle

Σε κόντρα είναι ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle με το Netflix και ακόμη και με τη δική τους ομάδα παραγωγής, όπως λένε πηγές στο Page Six, καθώς το ζευγάρι έκανε πίσω για όσα ήθελε να δείξει στο κοινό στο επερχόμενο ντοκιμαντέρ του.

Φέρεται το ζευγάρι να θέλει να κόψει αποσπάσματα του ντοκιμαντέρ, το οποίο γυρίζουν για περισσότερο από έναν χρόνο, αλλά οι υπεύθυνοι του Netflix στηρίζουν τους κινηματογραφιστές των Σάσεξ, που θέλουν

να διατηρήσουν το περιεχόμενο.

Photo by Phil Noble – WPA Pool/Getty Images

“Ο Harry και η Meghan έχουν δεύτερες σκέψεις για τη δική τους ιστορία, το δικό τους πρότζεκτ” είπε πηγή του Netflix στο Page Six αυτήν την εβδομαάδα. Σύμφωνα με άλλη πηγή της βιομηχανίας “ο Harry και η Meghan έχουν πανικοβληθεί προσπαθώντας να μειώσουν ακόμη και τη βασική γλώσσα. Αλλά είναι η ιστορία τους, από το δικό τους στόμα”.

Στην αντεπίθεση ο Harry και η Meghan – Μετά το βασιλικό πορτρέτο, δίνουν στη δημοσιότητα τις δικές τους φωτογραφίες

Το Page Six είχε προηγουμένως αποκαλύψει πως ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ ήθελαν να κάνουν διορθώσεις στο ντοκιμαντέρ μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ στις 8 Σεπτεμβρίου, καθώς πιστεύεται ότι περιλαμβάνει μια σειρά από “βόμβες αλήθειας” σχετικά με τον βασιλιά Κάρολο, τη βασιλική σύζυγο Camilla, καθώς και για τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton.

Photo by Chris Jackson/Getty Images

Πηγές αναφέρουν τώρα ότι το ζευγάρι είχε αρχίσει να σκέφτεται ξανά τη σειρά, η οποία παράγεται από τη δική του εταιρεία, την Archewell – πριν πεθάνει η βασίλισσα.

“Έχουν κάνει σημαντικά αιτήματα να αλλάξουν το περιεχόμενο που οι ίδιοι παρείχαν, σε τέτοιο σημείο που κάποιοι στο Netflix πιστεύουν, ότι αν εγκριθούν, θα βάλει ουσιαστικά το πρότζεκτ στο ράφι επ’ αόριστον” είπε πηγή του Netflix και πρόσθεσε: “Το Netflix στηρίζει τους κινηματογραφιστές”.

Eνώ ο Harry και η Markle θέλουν το ντοκιμαντέρ να προβληθεί το επόμενο έτος, η πλατφόρμα, που έχει πληρώσει εκατομμύρια στο ζευγάρι- ήθελε εδώ και καιρό να κάνει το ντεμπούτο του αμέσως μετά την 5η σεζόν του “The Crown”, στις 9 Νοεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα