Φως στο Τούνελ -Αγγελική Νικολούλη: «Έχω δεθεί με αυτή την υπόθεση, τα στοιχεία μιλάνε από μόνα τους και είναι άγρια»

Η Αγγελική Νικολούλη επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής (19/04) στο MEGA με το «Φως στο Τούνελ».

Στη χτεσινή εκπομπή, η δημοσιογράφος και η ομάδα της ασχολήθηκαν με την πολύκροτη υπόθεση της Ελευθερίας Αγραφιώτου, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο όταν είχε δει το φως της δημοσιότητας. Σε κάποιο σημείο Αγγελική Νικολούλη μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό το προσωπικό σοκ που η ίδια είχε αισθανθεί

για αυτή την υπόθεση.

«Ειλικρινά το λέω και το ξαναλέω. Με την ιστορία της Αγραφιώτου επειδή έχω δεθεί πολύ, έχουμε κάνει και πολύ βαθιά έρευνα, και μόνο στην εικόνα, γιατί έχουμε κάνει την αυτοψία και έχουμε βρεθεί εκεί στον χώρο, σοκάρομαι. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ σαν να ήταν δικός μου άνθρωπος.

Ειλικρινά σας μιλάω. Δηλαδή με έχει πιάσει από την αρχή που βγήκαμε στον αέρα ένα σοκ, μια συγκίνηση για αυτήν. Γιατί θα δούμε και τα στοιχεία σε λίγο που μιλάνε από μόνα τους και είναι άγρια», είπε αρχικά η Αγγελική Νικολούλη.

«Είναι άγρια τα στοιχεία γιατί βρέθηκα σε εκείνον τον χώρο και έγιναν τόσα λάθη και από τον δήμο της περιοχής, τον δήμο Αμαρουσίου, που δεν πλήρωνε το ρεύμα και είχαν κόψει το φως. Και ήταν σκοτάδια εκεί… Κάτι που εκμεταλλεύτηκε και ο δράστης και χτύπησε. καταλαβαίνετε; Δηλαδή τόσα και τόσα λάθη, άγρια» συμπλήρωσε η Αγγελική Νικολούλη στον αέρα του “Φως στο Τούνε먻, πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης:

Mαρία Χάνου για Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Η μητέρα μου δεν ήθελε να σπουδάσω υποκριτική, ήθελε κάτι άλλο για εμένα»

Γη της Ελιάς: Σοκ στο Twitter με τον θάνατο της Μυρτάλης από τα χέρια του Αλέξη

«Όταν έγραψαν ότι έχω σχέση με την Δήμητρα Λιάνη, γέλασα πάρα πολύ»

Keywords
Τυχαία Θέματα