Adriana Lima: Τα beauty tricks στο μακιγιάζ της για το red carpet στο Φεστιβάλ Καννών

Αντικειμενικά ήταν μια εμφάνιση που σχολιάστηκε πολύ θετικά. Η Adriana Lima εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών 2023, που συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις υπέροχες παρουσίες!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adriana Lima (@adrianalima)

Ο ταλαντούχος και διεθνώς αναγνωρισμένος

make up artist Patrik Ta, ο οποίος επιμελήθηκε το sunkissed μακιγιάζ της, ανέβασε βίντεο στο TikTok με όλη την προετοιμασία και εμείς φυσικά “κλέψαμε” κάποια πολύτιμα beauty tips για να εφαρμόσουμε στο μακιγιάζ μας.

Δες αρχικά το βίντεο και θα σου τα εξηγήσω όλα αναλυτικά!

@patrickta GRWM Part 2 Cannes Edition W/ @AdrianaLima I Used @Patrick Ta BeautyImperial Orchestra_Interstellar – Imperial Orchestra

Ένα υπέροχο γήινο και φυσικό μακιγιάζ χωρίς καμία υπερβολή. Αλλά βλέπεις, μπορεί να έχει ένα πανέμορφο πρόσωπο αλλά ακόμα και αυτή η καλλονή, ακολουθεί κάποια tricks στο μακιγιάζ της, για πιο λεπτή μύτη, για πιο εντυπωσιακά ζυγωματικά, ώστε να βγει άψογη στις φωτογραφίες!

Κρατάμε τα εξής:

Το γήινο μακιγιάζ με καφέ σκιές, nude κραγιόν, κοραλένιο ρουζ, και λεπτό μαύρο eyeliner στο βλέφαρο, χαρίζει μια chic εμφάνιση πάντα!

To contouring με υγρό bronzer και ένα πινέλο είναι απαραίτητο και για ηλιοκαμένη όψη αλλά και για κοψίματα! Βλέπουμε πως έγινε και “nose contouring” με ένα λεπτό πινελάκι για να δείχνει η μύτη λεπτότερη!

Με ένα κονσίλερ σε αρκετά πιο ανοιχτή απόχρωση από τον τόνο της επιδερμίδας σου, δίνεις φως κάτω από τα μάτια και σβήνεις ατέλειες, όπως τις ρινοπαρειακές ρυτίδες.

Ποτέ δεν ξεχνάς μια baking powder κάτω από τα μάτια, η οποία θα σετάρει το μακιγιάζ, θα κάνει ομοιόμορφο αποτέλεσμα με διάρκεια, χωρίς γραμμές από το κονσίλερ και θα φωτίσει το βλέμμα!

Εάν επιλέξεις φόρεμα με ανοιχτό ντεκολτέ μην ξεχάσεις να βάλεις μια bronzer cream, για επιδερμίδα αστραφτερή και sunkissed!

Όσον αφορά το hairstyle, στην λογική των wet shiny hair, ήταν πιασμένα σε ένα updo εντελώς πρωτοποριακό, που συνδύαζε αλογοουρά και κότσο!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danielle Priano (@daniellepriano)

Μια υπέροχη εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη!

Lionel Hahn/Getty Images/Ideal Image

Μια ματιά ακόμα:

Australian Fashion Week 2023: 6+1 beauty trends απευθείας από τα backstage!

Keywords
Τυχαία Θέματα