Φον ντε τεν: Δείτε εκείνα που πρέπει να χρησιμοποιήσετε αν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα

Οι γυναίκες με ευαίσθητη επιδερμίδα έχετε ιδιαίτερη καθημερινή ρουτίνα περιποίησης. Τα προϊόντα πρέπει να περιέχουν φυσικά συστατικά και να έχουν απαλές συνθέσεις ώστε να μην προκαλέσουν κοκκινίλες ή ερεθισμούς. Το ίδιο συμβαίνει και με το φον ντε τεν αλλά και τα προϊόντα μακιγιάζ.

Ειδικά το φον ντε τεν που είναι το πρώτο προϊόν που απλώνετε αμέσως μετά την περιποίηση θα πρέπει να το επιλέξετε προσεκτικά. Καλό είναι να περιέχουν συστατικά όπως το υαλουρονικό οξύ και η aloe vera.

Εμείς βρήκαμε εκείνα που μπορείτε να απλώνετε άφοβα.

Dermablend

Flawless Creator Multi-Use Liquid Foundation Drops: Μια ιδιαίτερα ελαφριά φόρμουλα που εφαρμόζετε εύκολα και χαρίζει τέλεια κάλυψη. Περιέχει μόλις δέκα συστατικά στα οποία δεν περιλαμβάνονται τα parabens.

bareminerals Matte Loose Powder Mineral Foundation: Αν έχετε ευαίσθητη και λιπαρή επιδερμίδα, θα λατρέψετε το συγκεκριμένο προϊόν. Πρόκειται για ένα φον ντε τεν σε μορφή πούδρας σε σκόνη που απομακρύνει τις γυαλάδες από το σημείο Τ αφήνοντας ένα ματ φινίρισμα.

It Cosmetics Celebration Foundation: Χάρη στα αντιγηραντικά συστατικά που περιέχει όπως κολλαγόνο, πεπτίδια και υαλουρονικό οξύ λειαίνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ενυδατώνει και χαρίζει κάλυψη και φυσική λάμψη.

Neutrogena Mineral Sheers Powder Foundation: Μια oil-free πούδρα που χαρίζει στην ευαίσθητη επιδερμίδα λάμψη και απαλή κάλυψη. Μπορείτε να την απλώσετε μόνη της ή πάνω από το φον ντε και την κρέμα με χρώμα.

Cover FX Pressed  Mineral Foundation: Μπορείτε να βρείτε το συγκεκριμένο προϊόν σε 40 αποχρώσεις. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει η τέλεια για εσάς. Πρόκειται για μια talc-free φόρμουλα που δεν στεγνώνει ή ξηραίνει την επιδερμίδα. Αν ταλαιπωρείστε από λιπαρότητα θα το λατρέψετε μια και απομακρύνει τις γυαλάδες με ένα απλό ταμπονάρισμα.

Κεντρική photo: Daniel Zuchnik/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Η βραδινή ρουτίνα περιποίησης της Zendaya είναι αδιανόητα απλή και πρέπει να τη γνωρίσετε

Τα nail trends που είδαμε στο NYFW μπορείτε να τα αποκτήσετε σήμερα κιόλας

Keywords
Τυχαία Θέματα