Αντίνοος Αλμπάνης: «Θα είμαι για πολλά χρόνια θυμωμένος με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για αυτό»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης αποτελεί έναν από τους πρωταγωνιστές της πολύ επιτυχημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro», η οποία στις αρχές του 2023 θα ξεκινήσει το ταξίδι της σε όλο τον κόσμο μέσα από το Netflix.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε στο podcast της σειράς ότι είναι πολύ θυμωμένος με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και έσπευσε να εξηγήσει τον λόγο. Να θυμίσουμε, πως ο Αντίνοος Αλμπάνης υποδύεται

τον Μιχάλη, τον γιατρό των Παξών ενώ στη σειρά πρωταγωνιστεί και η σκυλίτσα του, που τη φωνάζουν «Μαρίκα».

Στο όγδοο επεισόδιο, λοιπόν, του «Maestro» είδαμε τη σκυλίτσα να πεθαίνει και τον Αντίνοο Αλμπάνη να «λυγίζει» μπροστά στο θέαμα του άψυχου κορμιού της, μιας και αποτελούσε τη μοναδική παρέα του, τη συντροφιά του. Μάλιστα, στο τέλος του επεισοδίου, τον είδαμε να κατευθύνεται προς το δάσος για να τη θάψει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maestro (@maestro.tvseries)

Όπως αποκάλυψε ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης γνωρίζει τη Μπλου από τότε που ήταν δύο μηνών κουτάβι και αυτή η σκηνή που χρειάστηκε να γυρίσει τον ζόρισε πολύ ψυχολογικά. «Είπα ότι σε 20 χρόνια μπορεί αυτό το σκυλί να μην υπάρχει. Ας υπάρχει κάπου καταγεγραμμένο να το έχω κάπου να το βλέπω και να το θυμάμαι», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Και συνέχισε, τονίζοντας πως η σκηνή που κλήθηκε να θάψει το σκυλάκι του ήταν η πιο δύσκολη: «Η πιο δύσκολη σκηνή. Θα είμαι για πολλά χρόνια θυμωμένος με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για αυτό, για τη σκηνή που με έβαλε να θάψω το σκυλί. Δεν φτάνει που με βάζει στη διαδικασία να πενθήσω το σκυλί μου, πρέπει να είμαι εγώ αυτός που θα ανοίξω τον λάκκο και να το βάλω μέσα. Ήταν από τις πιο δύσκολες στιγμές στη διαδρομή μου. Μιλάμε για το δικό μου σκυλί. Οπότε, είχα μια άλλη σύνδεση για ό,τι συνέβαινε, ήταν μια πολύ δύσκολη και σκληρή στιγμή».

Διαβάστε ακόμα:

 Τζούλια Νόβα: «Είχα επισκεφτεί τον Γιάννη Μάρκου στο νοσοκομείο, όταν τον μαχαίρωσαν»

 Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχω δει τον Τάσο Κωστή να τσακώνεται με ηθοποιό που κατηγορείται»

 Κώστας Τσουρός – Άννα Ζηρδέλη: Η πρώτη αντίδραση για τη φημολογούμενη επιστροφή της Φλορίντας Πετρουτσέλι

Keywords
Τυχαία Θέματα