Φαίη: Το ταξίδι της λίγο πριν την πρεμιέρα του Πρω1νού

Όπως σας έχουμε ενημερώσει η Φαίη μας θα πει την πρώτη ”καλημέρα” για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, στις 18 Σεπτεμβρίου. Η αγαπημένη μας και οι συνεργάτες της εργάζονται πυρετωδώς, ενώ μόλις χθες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για το νέο trailer του Πρω1νού.

Λίγο μετά το τέλος των πολύωρων γυρισμάτων, η Φαίη πραγματοποίησε το τελευταίο της ταξίδι πριν την έναρξη της εκπομπής. Έχοντας στο πλευρό της καλούς της φίλους και συνεργάτες κατευθύνθηκε στο αεροδρόμιο όπου και ταξίδεψε στη μαγευτική Ρόδο.

Κάθε χρόνο τον Αύγουστο ο ιδιοκτήτης του

Rodos Palace, Αντώνης Καμπουράκης, πραγματοποιεί πάρτι με γνωστά πρόσωπα της showbiz για τον εορτασμό των γενεθλίων του. Φέτος, με αφορμή τη βάφτιση των δίδυμων παιδιών του, η καθιερωμένη συγκέντρωση άλλαξε ημερομηνία και οι καλεσμένοι του συγκεντρώθηκαν στο νησί των ιπποτών το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου.

Η Φαίη μας ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το ταξίδι που πραγματοποίησε μέσα από βίντεο και φωτογραφίες που δημοσίευσε στο instagram stories. Μάλιστα μοιράστηκε και μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τον συνεργάτη της Θέμη Γεωργαντά, τον hair stylist Δημήτρη Στράτο και την κουμπάρα της και διευθύντρια του People, Σόνια Καζόνι.

Την οργάνωση του μαγευτικού event ανέλαβε ο Χάρης Σιανίδης και η εταιρεία του Beautiful People. Τέλος η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Αντώνης Ρέμος έχουν αναλάβει να διασκεδάσουν με το πρόγραμμά τους τους παρευρισκομένους.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

http://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2017/09/16279793_354344745020059_8687693330466734080_n.mp4

Φιλί κ φίλοι

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda) στις Σεπ 9, 2017, 1:44μμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα