Αυτά είναι τα tips που ΠΡΕΠΕΙ να ξέρεις για να είσαι στιλάτη από το πρωί ως το βράδυ

Το ξέρω πως πολλές φορές σου είναι αρκετά δύσκολο να ξυπνήσεις το πρωί και να ετοιμαστείς όπως θα ήθελες να ετοιμαστείς. Έτσι, φοράς ό,τι βρεις μπροστά σου, βάζεις λίγο make-up και τρέχεις να προλάβεις να φτάσεις στο γραφείο στην ώρα σου. Αν όμως, οργανώσεις σωστά κάποια πράγματα στη ζωή σου θα μπορέσεις να είσαι πάντα στην τρίχα χωρίς να δαπανάς πολύ χρόνο για να βρεις τι θα φορέσεις ή για να ετοιμαστείς.

#1. Οργάνωσε τη ντουλάπα σου: Όσο πιο οργανωμένη ντουλάπα έχεις τόσο πιο εύκολα θα μπορείς να βρεις τι θα φορέσεις κάθε μέρα. Άσε που θα μπορείς να δεις όλες τις επιλογές που έχεις χωρίς

κόπο.

#2. Βάλε όλα τα πανωφόρια στο ίδιο σημείο: Έτσι δεν θα χρειάζεται να φοράς ξανά και ξανά το ίδιο τζάκετ επειδή δεν προλαβαίνεις να ψάξεις να βρεις κάποιο άλλο.

#3. Ετοίμασε τα ρούχα σου από το προηγούμενο βράδυ: Αυτή είναι η καλύτερη και πιο safe επιλογή για να μπορείς να έχεις χρόνο να αφιερώσεις στο μακιγιάζ σου και στην επιλογή αξεσουάρ που θα πάνε την εμφάνισή σου ένα βήμα παραπέρα.

#4. Διάλεξε τσάντα: Σκέψου ποια τσάντα θες να πάρεις μαζί σου την επόμενη μέρα και κρέμασέ την δίπλα στην πόρτα! Κάνε το ίδιο και με τα παπούτσια σου.

#5. Διάλεξε κραγιόν: Το make-up και η πούδρα δεν χρειάζεται να αλλάζουν τακτικά αλλά το κραγιόν πρέπει να το ανανεώνεις χρωματικά. Διάλεξε για κάθε μέρα της εβδομάδας άλλο χρώμα και δώσε περισσότερη ή λιγότερη ένταση στα χείλη σου ανάλογα με το outfit σου.

Keywords
Τυχαία Θέματα