Denim jacket: Πώς το φοράνε οι πιο stylish influencers;

To denim jacket μπαίνει και πάλι στην καθημερινότητά μας όσο πλησιάζουμε προς πιο ηλιόλουστες και ζεστές μέρες. Είναι σίγουρα ένα από τα top πανωφόρια της άνοιξης και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το προσθέσεις στα everyday look σου. Γυναίκες με στιλ και άποψη για τη μόδα μας δείχνουν ποια είναι τα δικά τους αγαπημένα denim κομμάτια για αυτή τη σεζόν.

Η Julie Sarinana επιλέγει ένα σχετικά άνετο σχέδιο που το συνδυάζει με το cargo παντελόνι της

και σαμπό.

Η Μary Lawless Lee μας δείχνει μια τζιν καπαρντίνα που επιλέγει για τη βόλτα με τα δύο της παιδάκια. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας ολοκληρώνει το look της με φόρμα, sneakers και baseball hat.

H Tezza επιλέγει και αυτή με τη σειρά της μια τζιν καπαρντίνα, αποδεικνύοντας πως αυτό το πανωφόρι είναι ιδιαίτερα δημοφιλές αυτή τη σεζόν.

Η Elsa Hosk ποντάρει σε ένα τζιν oversized shacket και το ταιριάζει με ολόιδιο τζιν παντελόνι συνθέτοντας ένα total denim look.

H Chiara Ferragni μας δείχνει και το δικό της αγαπημένο τζιν jacket και συγκεκριμένα επενδύει σε ένα ανοιχτόχρωμο ξεβαμμένο denim jacket που της πηγαίνει πολύ.

Η Rocky Barnes τολμάει ένα denim blazer με patches σε διαφορετικούς τόνους και το ταιριάζει με τζιν παντελόνι στο ίδιο ακριβώς σχέδιο.

Διαβάστε περισσότερα:

10 πανέμορφα φορέματα που κάθε Fashion Girl θα θέλει να φορέσει αυτή την Άνοιξη

Υπάρχει ένα jacket που αγαπάνε όλες οι influencers- Πώς θα το φορέσεις;

15 παλτό κάτω των 120€ που έχουμε ερωτευτεί σήμερα

Keywords
Τυχαία Θέματα