Φαίη Μαυραγάνη: Πρεμιέρα για το «Στούντιο με Θέα» – Επέστρεψε στο ίδιο πλατό 16 χρόνια μετά

Πρεμιέρα έκανε η εκπομπή «Στούντιο με Θέα» με παρουσιάστρια τη Φαίη Μαυραγάννη νωρίς το πρωί του Σαββάτου 10/9. Η οικοδέσποινα της πρωινής εκπομπής του ANT1, που επέστρεψε στο ίδιο πλατό μετά από 16 χρόνια, καλημέρισε τους τηλεθεατές με ένα μεγάλο χαμόγελο.

«Καλημέρα φίλοι τηλεθεατές και καλό ξημέρωμα! Καλώς ήρθατε σε μια εκπομπή που μετρά αρκετά χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 με τον Νίκο Μάνεση. Μαζί ήμασταν από το 2003 – 2006, που εκείνος έφυγε για τον Alpha. Ξεκινήσαμε με αυτά τα πλάνα

μνήμης και επιστροφής σε ένα παρελθόν που δίνει τη ρίζα αυτής της εκπομπής. Θα ανοίγουμε ένα παράθυρο, ένα στούντιο με θέα σε όλο τον κόσμο. Η εκπομπή αυτή συνεχίστηκε με μια δεκαετία με όλη την ομάδα, έτσι όπως την ξέρατε και έτσι θα συνεχίσουμε σε αυτή τη δέκατη σεζόν», είπε αρχικά η Φαίη Μαυραγάνη.

Και συνέχισε: «Σε αυτό το ίδιο πλατό ήταν το “Στούντιο με Θέα” που είδατε. Εκεί ακριβώς ήταν στημένο, υπήρχε μια πόρτα με μια ράμπα σαν γκαράζ και βγαίναμε έξω. Ο συνεργάτης μου μού θύμισε ότι ακριβώς εδώ, 16 χρόνια πριν, ήταν αυτή η εκπομπή και αυτή είναι πολύ σημαντικό για εμένα».

Διαβάστε ακόμα:

Κατερίνα Καινούργιου: «Όταν ο γιατρός μου είπε να το κάνω, του απάντησα πως δεν θέλω να μαθευτεί»

 Αναστασία Περράκη: Απαντά στις φήμες χωρισμού από τον Χρήστο Μπίρμπα

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Συντετριμμένος από τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ – «Έχουμε ζήσει πολλά μαζί…»

Keywords
Τυχαία Θέματα