Φαίη! Η βιντεοκλήση -έκπληξη της Δανάης Μπάρκα στον αέρα του «Πρωινού μας»!

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Φαίη μας!

Οι συνεργάτες της στο «Πρωινό μας» της επιφύλασσαν μια μεγάλη έκπληξη στην έναρξη της εκπομπής, αφού γέμισαν το πλατό με μπαλόνια, της προσέφεραν μία κατακόκκινη ανθοδέσμη με τριαντάφυλλα και της ετοίμασαν μια μεγάλη τριώροφη τούρτα.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Φαίη δέχτηκε ακόμη μια απρόσμενη έκπληξη, αφού χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν η Δανάη Μπάρκα με τον Άκη Καβατζίκη, οι οποίοι την πήραν με βίντεο κλήση προκειμένου να της ευχηθούν.

Οι δυο τους τραγούδησαν το γνωστό γενέθλιο τραγούδι

στη Φαίη, με την παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Mega να της εύχεται αργότερα: «Να σε χαιρόμαστε! Καλή εκπομπή, πολλά φιλάκια».

Τότε, κατενθουσιασμένη η εορτάζουσα τους ευχαρίστησε και τους ευχήθηκε με τη σειρά της να έχουν μια καλή εκπομπή. «Πολλά φιλιά! Φιλιά, Δανάη μου! Ευχαριστώ πάρα πολύ! Φιλάκια», είπε.

Και κατόπιν συνέχισαν τη ροή της εκπομπής -τόσο η Φαίη μας στον αέρα του ΣΚΑΙ με το Πρωινό  μας, όσο και η Δανάη με τον Άρη Καβατζίκη στον αέρα του Πάμε Δανάη.

Διαβάστε ακόμα:

Γενέθλια για τον Ουγγαρέζο: Οι on air ευχές της Μενεγάκη και η τούρτα -«Ό,τι κι αν κάνεις, όπου κι αν πας, η μαμά Ελένη θα σε σκέφτεται»

Μαρία Αντωνά: Η αποκάλυψη για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και το κινητό στο «Survivor All Star»

Τζώνη Καλημέρης: Μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό του από τη Χριστίνα Κοντοβά -Οι σχέσεις τους σήμερα

Keywords
Τυχαία Θέματα