Εξιτήριο για την Όλγα Κιουρτσάκη: «Ολοκληρώθηκα σαν μητέρα» – Η συγκίνηση της Άντζελας Δημητρίου

Στιγμές απέραντης χαράς βιώνουν η Όλγα Κιουρτσάκη και ο αγαπημένος της, καθώς κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο παιδί τους! Μετά από εννέα μήνες αναμονής, έφτασε η στιγμή να το κοιτάξουν στα μάτια και είναι τρισευτυχισμένοι!

Την ίδια χαρά αλλά και συγκίνηση έχει και η γιαγιά του μωρού, Άντζελα Δημητρίου, καθώς περίμενε πώς και πώς να γεννηθεί το εγγόνι της. Το πρωί της Παρασκευής 4/8, η Όλγα Κιουρτσάκη πήρε εξιτήριο κι όλοι μαζί επέστρεψαν στο σπίτι τους.

Η κάμερα του «Καλοκαίρι yes» βρέθηκε έξω από το μαιευτήριο και απέσπασε δηλώσεις από την Όλγα Κιουρτσάκη και την Άντζελα Δημητρίου.

Η Όλγα Κιουρτσάκη και η Άντζελα Δημητρίου μιλούν για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειάς τους

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη και πολύ ευτυχισμένη που το παιδί μου επιτέλους έφερε στον κόσμο το δικό της παιδί και θα γίνει μια τέλεια μητέρα. Φυσικά αυτό το οφείλουμε στον γιατρό μας, τον κ. Καλογήρου.

Με πολλή αγωνία περίμενα να γεννηθεί το εγγόνι μου και να το πάρω στην αγκαλιά μου. Ήταν 1η του μήνα, ήταν ό,τι καλύτερο μου έφερε ο Θεός στην αγκαλιά μου», είπε συγκινημένη η Άντζελα Δημητρίου.

Από την άλλη, η ευτυχισμένη μαμά εξομολογήθηκε: «Νιώθω ότι ολοκληρώθηκα σαν γυναίκα, σαν άνθρωπος. Αυτό νομίζω είναι το συναίσθημα που βγαίνει σε μια μητέρα με το πιάνει το παιδάκι της αγκαλιά».

Διαβάστε ακόμα:

 Κόνι Μεταξά: «Νιώθω τυχερή και ευλογημένη που ζω μια τέτοια ζωή»

 Ξέσπασε η Μαριάντα Πιερίδη κατά του δημάρχου Ύδρας – Ανέβηκαν οι τόνοι στο «Καλοκαίρι yes»

 Νίκος Μπάρτζης: Κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές

Keywords
Τυχαία Θέματα