Έξαλλη η Νικολέτα Ράλλη με τον Γιώργο Τράγκα: «Λυπάμαι πάρα πολύ αλλά δεν τίμησε το ραντεβού»

Έξω φρενών ήταν το πρωί της Δευτέρας η Νικολέτα Ράλλη και δεν μπορούσε να το κρύψει. Ο λόγος ήταν το ”στήσιμο” από τον Γιώργο Τράγκα. Συγκεκριμένα ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Όλα Καλά της Νικολέτας Ράλλη αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Η γνωστή παρουσιάστρια αφού καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό και μιλώντας στην κάμερα είπε:«Είστε η αγαπημένη μας συνήθεια. Αυτό το καθημερινό ραντεβού εδώ στο Μακεδονία TV στις οκτώ παρά τέταρτο. Ένα ραντεβού το οποίο δεν τίμησε ο σημερινός μας καλεσμένος. Και λυπάμαι πάρα πολύ

που το λέω αυτό, αλλά οφείλω να το πω! Εμείς είχαμε ενημερώσει το κοινό μας από την προηγούμενη εβδομάδα ότι σήμερα θα ήταν στην παρέα μας ο κύριος Γιώργος Τράγκας. Και ενώ τα είχαμε τακτοποιήσει όλα και σε εμάς είναι ακόμα πιο δύσκολο όταν είναι link από την Αθήνα, αποφασίζει την ώρα που έχει φτάσει η κάμερα, την ώρα που έχουν φτάσει οι τεχνικοί, να μην είναι στην εκπομπή γιατί… έτσι! Μάλιστα στην αρχή το διαπραγματεύτηκε και λίγο ότι ”εγώ ξέρετε μπορώ να κάτσω δέκα λεπτά αλλά μετά θα το πετάξω το ακουστικό” αλλά τελικά δεν ήρθε» ενώ πρόσθεσε:«Λυπάμαι πάρα πολύ κύριε Τράγκα γι αυτό που συνέβη. Ελπίζω να είναι μια παρεξήγηση και να λυθεί σύντομα. Δεν ήταν σωστό αυτό κύριε Τράγκα ήταν στήσιμο».

Διαβάστε ακόμα:

Η Ελένη Δάρρα βάζει τα πράγματα στη θέση τους: Τι συμβαίνει με τις χειρονομίες και τις αγκαλιές των παικτών στο Survivor;

The post Έξαλλη η Νικολέτα Ράλλη με τον Γιώργο Τράγκα: «Λυπάμαι πάρα πολύ αλλά δεν τίμησε το ραντεβού» appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα