Η Σία Κοσιώνη για πρώτη φορα: Μιλάει για τη σχέση της με τον Κώστα Μπακογιάννη

Το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παρόλο που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει πολλές φορές μαζί. Ο λόγος για την Σία Κοσιώνη που μίλησε για πρώτη φορά για τον Κώστα Μπακογιάννη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΒΗΜΑgazino και τον Παύλο Παπαδόπουλο.

«Και ο Κώστας και εγώ προσπαθούμε να αποφεύγουμε να μιλάμε

δημόσια για εμάς, όχι φυσικά από σνομπισμό. Προσπαθούμε να κρατάμε καλυμμένη τη σχέση μας για να είναι προστατευμένη και να είναι προστατευμένα και τα τρία υπέροχα παιδάκια του. Για να είμαστε ήρεμοι και για να είμαστε καλά», εξομολογήθηκε ενώ συμπλήρωσε: «και οι δυο έχουμε δύσκολες και πολύπλοκες ζωές και προσπαθούμε απλώς να μην προσθέτουμε περισσότερες δυσκολίες».

Παράλληλα, σε ερώτηση για τον μεγαλύτερο φόβο της στην εποχή που διανύουμε αναφέρει ότι «έχω έναν εφιάλτη. Πώς θα διαχειριστώ τη στιγμή που ίσως θα είμαι αναγκασμένη να πω ότι η Ελλάδα χρεοκόπησε και θα βγει από το ευρώ. Πώς το λες αυτό;».

Διαβάστε ακόμα:

Η Ελένη Δάρρα βάζει τα πράγματα στη θέση τους: Τι συμβαίνει με τις χειρονομίες και τις αγκαλιές των παικτών στο Survivor;

The post Η Σία Κοσιώνη για πρώτη φορα: Μιλάει για τη σχέση της με τον Κώστα Μπακογιάννη appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα