Αυτό είναι το μυστικό ομορφιάς της Jennifer Aniston για τέλεια επιδερμίδα -Το ξέρουν όλες οι γιαγιάδες!

Αν και τα υπέροχα, λαμπερά μαλλιά της ήταν στο ραντάρ των beauty addicts από την αρχή της καριέρας της, είτε επρόκειτο για ένα νέο haircut που έπαιρνε διαστάσεις παγκόσμιου trend είτε για τα προϊόντα haircare που έχει στο μπάνιο της, η Jennifer Aniston ήταν ανέκαθεν μια αυθεντική beauty influencer.

Ευτυχώς,

χάρη στα social media, δε χρειάζεται να περιμένουμε την επόμενη συνέντευξή της μήπως και μιλήσει για κάποια νέα beauty ανακάλυψη ή ένα all time αγαπημένο της προϊόν – πριν μερικές μέρες, για παράδειγμα, ανέβασε ένα story στο Instagram από την προετοιμασία της στα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν του The Morning Show, με την makeup artist και τον hair stylist (σταθερά ο Chris McMillan όλα αυτά τα χρόνια), οι οποίοι επιμελούνται την εμφάνισή της.

Εννοείται πως κάναμε zoom in στα προϊόντα που ήταν απλωμένα μπροστά τους στον πάγκο- μια τέτοια ευκαιρία δεν χάνεται!- και στο lineup βρήκαμε από την αγαπημένη σχεδόν όλων των stars The Cream του Dr Augustinus Bader μέχρι το λάδι προσώπου The Renewal Oil της La Mer, το Lip Care Stick του Dr. Hauschka και… ροδόνερο σε σπρέι!

Πρόκειται για το Rosewater Refreshing Facial Mist από Heritage Store, ένα flower water από δαμασκηνό τριαντάφυλλο που κοστίζει μόλις 10 δολάρια και συνοδεύεται από εντυπωσιακά reviews στο Amazon.

Η ευεργετική δράση του ροδόνερου στην επιδερμίδα είναι γνωστή εδώ και αιώνες, προσφέρει άμεση ενυδάτωση, την ξυπνάει και την ξεκουράζει, της χαρίζει μια υπέροχη, φυσική φωτεινότητα– ό,τι χρειάζεται το πρόσωπο της Aniston για ένα φρεσκάρισμα on the spot κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Επιπλέον, το ροδόνερο φιξάρει τέλεια το μακιγιάζ, χρησιμοποιείται και ως hair mist για έξτρα απαλότητα, λάμψη και ένα ντελικάτο ευωδιαστό πέπλο στα μαλλιά, ακόμα και ως spray χώρου για τις αρωματοθεραπευτικές του ιδιότητες.

Δοκιμασμένο στο πέρασμα των χρόνων, το ροδόνερο αντιστέκεται στα σαρωτικά skincare trends της εποχής και παραμένει απαραίτητο για την επιδερμίδα, ακριβώς γιατί αποδεδειγμένα της κάνει καλό – μήπως ήρθε η ώρα να το εντάξεις και στο δικό σου καθημερινό beaute;

Ακολουθώντας δηλαδή ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά ομορφιάς όλων των γιαγιάδων… Παλιό, κλασικό και σούπερ αποτελεσματικό. Σίγουρα θα στο έχει αναφέρει και η δική σου.

Σου προτείνουμε: 

Korres H2 Rose Ενυδατικό Mist Προσώπου, με ροδόνερο από Δαμασκηνό Τριαντάφυλλο και Υαλουρονικό Οξύ

Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs & Rosewater, θρυλικό face mist με ροδόνερο και εκχυλίσματα από αλόη, γαρδένια, θυμάρι

Nuxe Very Rose Refreshing Toning Mist που συνδυάζει ροδόνερο με καταπραϋντική αλλαντοίνη και ενυδατικό σύμπλεγμα με 100% συστατικά βοτανικής προέλευσης

Tip: Βάλε το rosewater σου στο ψυγείο για έξτρα δροσερή, ανακουφιστική αίσθηση τώρα που ο υδράργυρος ανεβαίνει!

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας: 

Η Halle Barry μας ξεγέλασε!

Αυτό είναι το αγαπημένο blush της Meghan Markle!

DIY: Φτιάξε την αγαπημένη μάσκα προσώπου της Priyanka Chopra!

Keywords
Τυχαία Θέματα