Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Υπάρχει στο μυαλό μου η κρυοσυντήρηση»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και στη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούτζου και αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα στο θέμα της μητρότητας.

Η δημοσιογράφος και επιχειρηματίας εξομολογήθηκε ότι επιθυμεί να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια και τόνισε πως οι ερωτήσεις που γίνονται στις γυναίκες σχετικά με το πότε θα κάνουν παιδιά είναι αγενείς και πολύ προσωπικές.

«Το θέμα της μητρότητας εμένα μου χτυπάει σαν να μου στρίβεις

το μαχαίρι στην πληγή. Είναι πάρα πολύ λεπτό ζήτημα η εγκυμοσύνη για μια γυναίκα. Θεωρώ ότι είναι πολύ αδιάκριτο να ρωτάς πότε θα κάνεις παιδιά… Είναι θέμα που εμένα με στρεσάρει πολύ και το δουλεύω», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ακόμα, η ίδια ανέφερε πως έχει σκεφτεί να κάνει κρυοσυντήρηση, ωστόσο ακόμα δεν έχει υλοποιήσει αυτή τη σκέψη: «Υπάρχει στο μυαλό μου η κρυοσυντήρηση, είναι κάτι που έχω επικοινωνήσει με τον γυναικολόγο μου και από τη μία σε βγάζει από αυτή τη θέση αλλά από την άλλη δεν θέλω να στρεσάρω τον εαυτό μου ούτε με αυτόν τον τρόπο. Θέλω να δημιουργήσω μια όμορφη οικογένεια σαν τη δική μου».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξεκαθάρισε πως ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που θέτουν σε προτεραιότητα την οικογένεια και έπειτα βάζουν την καριέρα τους, ενώ επισήμανε πως ποτέ κανένας από το φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον δεν της έχει ασκήσει πίεση για το πότε θα κάνει παιδί.

«Δεν είμαι από τις γυναίκες που βάζουν την καριέρα πρώτα ή λένε ότι δεν θέλουν να κάνουν παιδί, που είναι σεβαστό και αυτό. Ίσως αυτό με στρεσάρει. Το παράλογο είναι ότι κανένας από το φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον μου δεν μου έχει ασκήσει ποτέ αυτή την πίεση. Δεν ισχύει το ίδιο και με τους εξωγενείς παράγοντες, που το κάνουν σε καθημερινή βάση», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Φλωρινιώτης: Στον τάφο του η κόρη του, Άννα Φλωρινιώτη εννέα μέρες μετά από τον θάνατό του

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Βόμβα» από Κούγια – «Πάσχει από γονιδιακό νόσημα, μπορεί να σχετίζεται με τον θάνατο των παιδιών της»

Στάθης Σχίζας: Μιλάει πρώτη φορά για τη συνάντηση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου -«Υπήρχε αμηχανία»

Keywords
Τυχαία Θέματα