Από το MasterChef στην παρουσίαση της «Φάρμα» – Ποιος κριτής αναλαμβάνει;

Η «Φάρμα» επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες μας τη νέα χρονιά, ωστόσο θα βρίσκεται σε νέα στέγη. Μετά από δύο σεζόν που προβλήθηκε από τον ANT1 με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη, το STAR αγόρασε τα δικαιώματα του παιχνιδιού και έτσι την επόμενη σεζόν θα ενταχθεί στη βραδινή ζώνη του σταθμού.

Το trailer βρίσκεται ήδη στον αέρα, με την παραγωγή και

τους αρμόδιους να ετοιμάζουν τις δοκιμασίες, προκειμένου να παρουσιάσουν μια ανανεωμένη εκδοχή της «Φάρμα», που θα θυμίζει περισσότερο το παιχνίδι που βλέπαμε πριν από πολλά χρόνια στο MEGA παρά στον ΑΝΤ1.

Η εκπομπή «Πάμε Δανάη» με τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα έκανε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί σχετικά με το όνομα του παρουσιαστή. Το STAR πιστεύει πολύ στα πρόσωπα που έχουν ενταχθεί στο δυναμικό του και στα πλάνα του υπάρχει το σενάριο ένας από τους κριτές του MasterChef να παρουσιάσει τον νέο κύκλο της «Φάρμα».

Ποιος κριτής του MasterChef θα παρουσιάσει τη «Φάρμα»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της πρωινής εκπομπής του MEGA, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ο σεφ που βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στο να δώσει τα χέρια με το STAR και να «κλείσει» για την παρουσίαση της «Φάρμα». Oι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο κι όλα δείχνουν πως το πρώτο μισό της σεζόν θα αναλάβει χρέη παρουσιαστή.

Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, πως δεν θα βρίσκεται στο πόστο του στο MasterChef, αφού το reality μαγειρικής πήρε το «πράσινο φως» για όγδοη σεζόν.

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Φλωρινιώτης: Στον τάφο του η κόρη του, Άννα Φλωρινιώτη εννέα μέρες μετά από τον θάνατό του

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Βόμβα» από Κούγια – «Πάσχει από γονιδιακό νόσημα, μπορεί να σχετίζεται με τον θάνατο των παιδιών της»

Στάθης Σχίζας: Μιλάει πρώτη φορά για τη συνάντηση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου -«Υπήρχε αμηχανία»

Keywords
Τυχαία Θέματα