Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Ήταν λάθος του αυτό, είμαι απόλυτα δίκαιη»

Το πρωί της Τετάρτης (25/1), η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε ξανά στο πλατό του «Πρωινού μας» προκειμένου να σχολιάσει με την ομάδα της εκπομπής τις εξελίξεις στο «Survivor All Star».

Μέσα σ’ όλα, η δημοσιογράφος σχολίασε και τη στάση του Κωνσταντίνου Βασάλου, όταν σε ένα από τα πρώτα επεισόδια ο συμπαίκτης του, Κώστας Αναγνωστόπουλος είχε εκφράζει δημόσια την πικρία του για το γεγονός ότι ο personail trainer δεν του είχε συμπαρασταθεί όταν ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση.

«Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι ο εγκέφαλος, και το λέω θετικά, στα ματσαρίσματα.

Είναι πολύ έξυπνος στο πώς θα ματσάρουμε. Ο Κώστας είναι σαν να έχει γράψει τη βίβλο της στρατηγικής», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Αναφορικά με τα παράπονα που είχε κάνει ο μισθοφόρος, η δημοσιογράφος σχολίασε: «Εγώ συμφωνώ με τον “Μισθοφόρο” σε αυτή τη φάση και διαφωνώ λίγο με τον Κωνσταντίνο, γιατί έπρεπε να πάει και να συμπαρασταθεί στον Κώστα. Είμαι απόλυτα δίκαιη, ήταν λάθος του. Ο Κωνσταντίνος με τον Κώστα είναι πιο κοντά μαζί από όλη τη μπλε ομάδα. Ο Κωνσταντίνος δεν είναι διαχυτικός, δεν παίρνει τηλέφωνα, αλλά εκεί μέσα θα έπρεπε να του συμπαρασταθεί. Sorry, αλλά είμαι δίκαιη».

Διαβάστε επίσης:

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: «Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο προπονητής του, Κώστας Τζιδημόπουλος

Ρούλα Πισπιρίγκου: Μνημόσυνο για την Τζωρτζίνα στις φυλακές Κορυδαλλού

Έλεος -Πρεμιέρα: Τι τηλεθέαση σημείωσε η εκπομπή της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα