Ρούλα Πισπιρίγκου: Μνημόσυνο για την Τζωρτζίνα στις φυλακές Κορυδαλλού

Ένας χρόνος πέρασε από τη μέρα που η μικρή Τζωρτζίνα από την Πάτρα άφησε την τελευταία της πνοή, με τη μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου να κατηγορείται σήμερα για τον θάνατό της.

Σύμφωνα με το «Πρω1νό» του ΑΝΤ1, στις φυλακές Κορυδαλλού τελέστηκε από την ίδια, την αδερφή της, Δήμητρα και τη μητέρα της, Ελένη Λεγάτου μνημόσυνο για την 9χρονη Τζωρτζίνα στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου. Το ερχόμενο

Σάββατο 28/1, μάλιστα, θα μεταβεί ιερέας από τον Μητροπολιτικό Ναό Νικαίας στο κελί της 34χρονης για να γίνει επιμνημόσυνη δέηση.

Να σημειωθεί ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε αιτηθεί να μεταβεί στην Πάτρα για το μνημόσυνο, ωστόσο το αίτημα δεν έγινε δεκτό.


Το γεγονός επιβεβαίωσε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο συνήγορος υπεράσπισής της, Αλέξης Κούγιας, τονίζοντας ότι «δεν καταλαβαίνω πώς διέρρευσε γιατί η κα Πισπιρίγκου, όσο και το συγγενικό της περιβάλλον δεν επιθυμούσαν να διαρρεύσει, εν αντιθέσει με την επίσημη διαρροή από την πλευρά του συζύγου της. Πράγματι, την προηγούμενη Δευτέρα στο παρεκκλήσι των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, η κα Πισπιρίγκου και το στενό συγγενικό της περιβάλλον, η μητέρα, η αδελφή, ο πατριός της έκαναν ένα μνημόσυνο στο κοριτσάκι. Ήταν πολύ συγκινητικό», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Διαβάστε ακόμα:

Αργύρης Αγγέλου: Ζητά δημόσια συγγνώμη από τον Νίκο Βέρτη -«Πέσαμε στην παγίδα που έπεσαν όλοι»

Paris Hilton: Έγινε μαμά πρώτη φορά μέσω παρένθετης μητέρας -Η φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της

Μαρία Ιωαννίδου για Ναταλία Γερμανού: «Κάποια στιγμή θα βγω στην εκπομπή της, αλλά έχω και μεγαλύτερα όνειρα»

Keywords
Τυχαία Θέματα