Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Ο νέος σύντροφος, η επέμβαση στο στήθος και η ξεχωριστή εμπειρία στις Μαλδίβες

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου φαίνεται πως διανύει μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της, αφού είναι ξανά ερωτευμένη!

Μιλώντας  στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, η πρώην παίκτρια του «Survivor» αποκάλυψε πώς γνωρίστηκε με τον νέο σύντροφό της, εξομολογήθηκε πως θέλει να αποκτήσει παιδιά μαζί του, ενώ παράλληλα εξήγησε γιατί έκανε πλαστική επέμβαση στο στήθος της.

Η εξομολόγηση για την προσωπική ζωή

«Είµαι µια χαρά. Είµαι ερωτευµένη µε ένα πολύ καλό παιδί. Γνωριστήκαµε από κοινούς γνωστούς. Αλλά δεν θέλω να αποκαλύψω κάτι περισσότερο. Θέλω να παντρευτώ και να κάνω πολλά παιδιά µε τον άνθρωπο που είµαι τώρα. Θαυµάζω το µυαλό του, είναι καλόκαρδος, γενναιόδωρος, καλός άνθρωπος στην κοινωνία», εξομολογήθηκε για την προσωπική της ζωή η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Στη συνέχεια, η ίδια αναφέρθηκε σε μια ξεχωριστή εμπειρία που βίωσε όταν βρέθηκε στις Μαλδίβες: «Πέρυσι κολύµπησα µε καρχαρίες στις Μαλβίδες και ήταν πραγµατικά µια µοναδική εµπειρία, τροµακτική δεν θα το έλεγα, αφού κολυµπάω κάθε µέρα µε ντόπιους ανθρώπινους καρχαρίες».

Η επέμβαση στο στήθος μετά την περιπέτεια με τον καρκίνο

Κλείνοντας, η ίδια εξήγησε γιατί έκανε πλαστική επέμβαση στο στήθος: «Εχω κάνει πλαστική επέµβαση στο στήθος έπειτα από την περιπέτειά µου µε τον καρκίνο. ∆εν ήταν στο στήθος, ήταν λέµφωµα, αλλά για αισθητικούς λόγους τα επανέφερα στην αρχική τους κατάσταση».

Διαβάστε επίσης:

Λένα Δροσάκη: Το εντυπωσιακό πάρτι που διοργάνωσε για τα 3α γενέθλια του γιου της -Φωτογραφίες

Κόνι Μεταξά: Η αποκάλυψη για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει

Παναγιώτα Βλαντή: Κόλαφος για τον Γιώργο Κιμούλη -«Προπηλάκιζε και βασάνιζε ηθοποιούς»

Keywords
Τυχαία Θέματα