Kylie Jenner: Δώρο σπάνια Hermès Birkin αξίας 100.000 δολαρίων για τα γενέθλιά της

17:18 12/8/2022 - Πηγή: InStyle

Η Kylie Jenner έγινε 25 χρόνων και το γιόρτασε με ένα ξέφρενο πάρτι όπου βρέθηκαν καλές φίλες και κάποια μέλη από την οικογένειά της.

Και φυσικά τι πιο ταιριαστό δώρο για την Kylie, που είναι γνωστή για τη συλλογή από τσάντες σχεδιαστών, των οποίων η συνολική αξία τους αγγίζει το ένα εκατομμύριο δολάριο, από άλλη μία τσάντα.

Όχι όμως όποια να είναι, αλλά μία εκπληκτική και σπάνια τσάντα Hermès Birkin με τρεις αποχρώσεις, αξίας 100.000 δολαρίων. Μάλιστα, η συγκεκριμένη

τσάντα είναι τόσο σπάνια, που έχουν δημιουργηθεί μόλις τρεις από αυτό το σχέδιο.

Το δώρο είναι της μητέρας της, Kris Jenner και η Kylie δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό και την έκστασή της από το εκπληκτικό δώρο της. Ανάμεσα στα υπόλοιπα δώρα που έλαβε η 25χρονη ήταν και ένα ζευγάρι σαγιονάρες, επίσης σε πορτοκαλί χρώμα του Hermès που ταιριάζουν με την πανάκριβη τσάντα της.

Παρούσες στο πάρτι που έγινε σε πολυτελές σκάφος ήταν εκτός από τη μητέρα της, Kris, οι αδελφές της Kendall Jenner και Kim Kardashian, όπως και η καλύτερή της φίλη Stassie Karanikolaou, η οικογενειακή φίλη La La Anthony, καθώς και η κόρη της Kylie, Stormi Webster, και της Kim, Chicago

Keywords
Τυχαία Θέματα