Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Ακύρωσε την εμφάνισή της στην εκπομπή της Μπακοδήμου -Τι συνέβη;

Καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου» ήταν ήταν να βρεθεί το μεσημέρι της Κυριακής (4/12) η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Μέσω κάποιων βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο  Instagram, η ίδια αποκάλυψε πως είχε συμφωνήσει να βρεθεί στο πλατό της μεσημεριανής εκπομπής και ότι είχε κάνει σχετική ανάρτηση για την προγραμματισμένη της εμφάνιση.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανέφερε πως δεν είδε την αντίστοιχη

προβολή μέσα τα social media του «Γεια σου» και για αυτό το λόγο ακύρωσε την εμφάνισή της.

«Ήταν να εμφανιστώ στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, δεν θα εμφανιστώ όμως γιατί μετά από 8 μήνες – που με παρακαλούν όλες οι εκπομπές να εμφανιστώ και δεν έχω βγει πουθενά- από προσωπική μου πρωτοβουλία, σήμερα προανήγγειλα πως θα βρίσκομαι στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, χωρίς όμως εκείνοι να έχουν κάνει το σχετικό story και μια αναφορά στο πρόσωπό μου, μέσω των social media. Οπότε θεώρησα κι εγώ ότι δεν είμαι σημαντική για εκείνους και δεν είναι καθόλου τιμητικό να βρεθώ κάπου που δεν με έχουν προαναγγείλει , είναι σαν να αυτοπροσκαλούμαι κάπου, οπότε πάμε για καφέ…

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/12/221204214726_318489623_8616819141691322_4565151796199170542_n.mp4

Μόνοι τους με κάλεσαν και δεν τους κάλεσα εγώ, θέλανε να με έχουν εκεί κοντά τους, οπότε ο κατάλληλος και αντίστοιχος σεβασμός απαιτείται. Είμαι ένας άνθρωπος που σέβομαι για να με σέβονται, θεωρώ πως δεν με σεβάστηκαν, δεν χρειάζεται να παρευρεθώ κοντά τους», είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: Βραδινή έξοδος για την παρουσιάστρια -Φωτογραφίες

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ αποκαλύπτει: «Πάντα μου άρεσαν οι μικρότεροι άντρες»

Βασίλειος Κωστέτσος: «Η Βίκυ Καγιά παίζει τον ρόλο της trash παρουσιάστριας»

Keywords
Τυχαία Θέματα