Βασίλειος Κωστέτσος: «Η Βίκυ Καγιά παίζει τον ρόλο της trash παρουσιάστριας»

Ο Βασίλειος Κωστέτσος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Status» του Κωνσταντίνου Καμέα, η οποία μεταδόθηκε σήμερα το απόγευμα (4/12) μέσα από το κανάλι Astra.

Μέσα σ’ όλα, ο γνωστός σχεδιαστής ρούχων εξέφρασε την άποψή του για το GNTM και την παρουσία της Βίκυς Καγιά σε αυτό.

«Μέσα από το GNTM, η Βίκυ Καγιά μπήκε σε ένα τριπάκι και αυτή, αναγκαστικό, το οποίο συμβαίνει όταν πληρώνεσαι πάρα πολύ καλά και μια παραγωγή σε βάζει να παίζεις έναν ρόλο. Έπαιξε έναν

ρόλο και αυτή την φορά δεν ήταν του μοντέλου, που έκανε με επιτυχία Ήταν ο ρόλος μιας παρουσιάστριας στην ουσία trash. Γιατί αν αφαιρέσουμε από αυτή την εκπομπή την παρουσιάστρια και έναν δύο από την επιτροπή, την όποια καριέρα έχουν κάνει και είναι κάπως πιο σημαντική, όλο το υπόλοιπο της εκπομπής αυτής είναι μια trashίλα. Είναι μια εκπομπή που θα μπορούσε να την λέγαμε trash παλιότερα», είπε αρχικά ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Ευτυχώς δεν μου έγινε η πρόταση και την γλίτωσα! Γιατί δεν ξέρω αν θα ήταν καλό στην καριέρα που έχω κάνει μέχρι τώρα να ξεφτιλιστώ έτσι. Ευτυχώς ο Θεός με βοήθησε και δεν έγινε μια τέτοια πρόταση σε μένα. Δεν το χαρακτηρίζω εγώ trash, είναι. Αυτά που βλέπαμε και έκανε με επιτυχία η Αννίτα, που τους έφερνε στην εκπομπή και ξεφτιλίζονταν , το ίδιο γίνεται και σε αυτή την εκπομπή. Δεν είναι κάτι διαφορετικό, μην τρελαθούμε».

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Ο παίκτης που επιβεβαίωσε on camera τη συμμετοχή του στο reality

Λένα Ζευγαρά: Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο -«Πέρασα μια αρκετά δύσκολη και ξαφνική περιπέτεια με την υγεία μου»

Μάριον Μιχελιδάκη: Σχολιάζει το πρόωρο τέλος της εκπομπής της Ίνας Ταράντου στο Open

Keywords
Τυχαία Θέματα