Εύη Βατίδου: Πρωτοφανής παρέμβαση στο Πρω1νό!

Το βράδυ της Πέμπτης (31/01) η Εύη Βατίδου έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και μεταξύ άλλων, τόνισε πως δεν θα άφηνε την κόρη της να λάβει μέρος στο Greece’s Next Top Model, σχολιάζοντας το αρνητικά.

Οι δηλώσεις της προβλήθηκαν στην εκπομπή “Για την παρέα” και ο Νίκος Μουτσινάς σχολιάζοντας τα λεγόμενα της, τόνισε πως ήταν όλα λάθος. Η Εύη Βατίδου ενοχλημένη από τα όσα είπε ο παρουσιαστής, ξέσπασε εναντίον του. Δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό

στο Instagram μια φωτογραφία του και στη λεζάντα, έγραψε: “Σχετικά με τα σχόλια σου στην εκπομπή σου και το μονταρισμένο βίντεο που κόβεις το λόγο μου για να δημιουργήσεις εντυπώσεις και την κακή απόδοση δημοσιογραφίας όπως αποκαλείσαι Δημοσιογράφος -παρουσιαστής – ηθοποιός σου απαντώ «Το λάθος είσαι ΕΣΥ» και «Το κραγιόν μου που σου αρέσει θα στο στείλω να το δοκιμάσεις! ΚΥΡΙΕ …”!

Στο Πρω1νό σήμερα σχολίασαν την ανάρτηση της Εύης Βατίδου, αλλά και τα όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς. Κατά τη διάρκεια που η Φαίη και οι συνεργάτες της συζητούσαν για τα όσα έχουν ειπώθεί, η Εύη Βατίδου παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή και σε έντονο ύφος, είπε μεταξύ άλλων: “Παιδιά μη λέτε βλακείες! Μη λέτε χαζομάρες! Τα μηνύματα που είναι στο instagram δεν αναφέρονται στον κύριο Μουτσινά. Το είπα στον κύριο Καβατζίκη που με πήρε πριν από λίγο. Το μόνο μήνυμα που αναφέρεται στον κύριο Μουτσινά είναι αυτό που έχω δημοσιεύσει εδώ και μέρες, όταν εκείνος ξεκίνησε όλη την ιστορία. Δεν ξεκίνησα εγώ. Τα υπόλοιπα, μην το χοντρύνουμε. Επειδή μπήκαν πάρα πολλοί μέσα στο instagram και άρχισαν να λένε πάρα πολλά και στο inbox, δεν μπορούσα να απαντάω σε 200-300 οπαδούς που δεν ξέρω από που ήρθαν, ούτε κατηγορώ τον άνθρωπο σε αυτό. Δεν πάνε στον συγκεκριμένο κύριο. Όταν δεν γράφω και δεν ταγκάρω το όνομα του συγκεκριμένου ανθρώπου, μη βγαίνετε να λέτε πράγματα τα οποία δεν ισχύουν. Μην πηγαίνουμε αλλού το θέμα. Το θέμα είναι ένα, είναι το εξής ότι ο κύριος Μουτσινάς από το πουθενά, που δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο, βγήκε να πει αυτά που είπε, που για εμένα δεν με πειράζει, γιατί κι εσείς στο παρελθόν έχετε πει πολύ άσχημα πράγματα για εμένα και σας έχω απαντήσει πάλι μέσα στο instagram, αυτό είναι μια συνήθεια που κάνετε γενικώς. Απαντάω στον Μουτσινά και τον έχω ταγκάρει, δεν χρειάζεται να το συνεχίζουμε αυτό το πράγμα και να δημιουργείτε εντυπώσεις. Ποιος το ξεκίνησε; Εγώ το ξεκίνησα; Άσε τα μηνύματα, εδώ έχει μιλήσει για την ανήλικη κόρη μου”!

Η συζήτηση συνεχίστηκε και η Φαίη θέλοντας να δώσει ένα τέλος, ευχαρίστησε την Εύη Βατίδου και προχώρησε στο επόμενο θέμα της εκπομπής: “Δεν θα το συνεχίσω, ευχαριστούμε πάρα πολύ για το χρόνο”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Το νέο ξέσπασμα της Εύης Βατίδου: «Πονάει; Εσύ το 1996 τι έκανες; Απλά είπαν “όχι” σε σένα και…»

Keywords
Τυχαία Θέματα