Εύη Βατίδου: Κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές – Η επίσημη ανακοίνωση

Η Εύη Βατίδου έχει εκφράσει δημόσια την επιθυμία και το ενδιαφέρον της να ασχοληθεί με τα κοινά και έτσι στις προηγούμενες εκλογές ανακοίνωσε ότι θα βρίσκεται στον συνδυασμό της Αφροδίτης Λατινοπούλου. Μπορεί αυτή η συνεργασία να μην είχε αίσιο τέλος, ωστόσο το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα.

Ειδικότερα, η Εύη Βατίδου ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

την υποψηφιότητά της στις δημοτικές εκλογές, οι οποίες θα λάβουν χώρα στις 8 Οκτωβρίου του 2023.

Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον υποψήφιο δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, αναφέροντας πως θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον συνδυασμό του στον δήμο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης.

Η Εύη Βατίδου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις δημοτικές εκλογές

«Καινούργια συνεργασία με τον υποψήφιο και καταξιωμένο δήμαρχο της Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλο. Θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 8/10/23. Καλή μας επιτυχία!», έγραψε χαρακτηριστικά η Εύη Βατίδου στην ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εύη Βατίδου (@evivatidou_official)

Πρόσφατα, η Εύη Βατίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλοκαίρι yes» και μίλησε για το πολιτικό κομμάτι και την επιθυμία της να ασχοληθεί με τα κοινά, χωρίς ωστόσο να προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση.

«Το πολιτικό σκηνικό θα το συνεχίσω. Με ενδιαφέρει και μαθαίνω. Μου αρέσει αυτό το κομμάτι. Δεν έχω συγκεκριμένο στόχο, αλλά το γεγονός ότι μαθαίνω μου κάνει πολύ καλό.

Αν γυρνούσα πίσω θα έκανα πάλι το ίδιο βήμα με την Αφροδίτη Λατινοπούλου. Αυτή η πρόταση μου έγινε, την αποδέχτηκα και χαίρομαι και συνεχίζουμε. Πιστεύω ότι τώρα με τις δημοτικές εκλογές κάτι μπορεί να συμβεί. Είχα προτάσεις από δήμους, δεν έχω απαντήσει, θα απαντήσω», είχε δηλώσει η Εύη Βατίδου.

Διαβάστε ακόμα:

 Σάκης Κατσούλης για Μαριαλένα: «Της άνοιξα την καρδιά μου και είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί»

 Ελένη Ράντου – Μαρία Μπακοδήμου: Το άλμπουμ του μαγευτικού ταξιδιού τους στη Ζανζιβάρη

 Μελίνα Νικολαΐδη: Ποζάρει χαμογελαστή δίπλα στη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη!

Keywords
Τυχαία Θέματα