Εύη Ιωαννίδου: Ποια θέλει νικήτρια του GNTM 2;

Η Εύη Ιωαννίδου μίλησε στη Φαίη μας για όλα και φυσικά από την κουβέντα τους στο Πρω1νό δεν έλειψε το GNTM 2 που μπαίνει σιγά σιγά στην τελική του ευθεία. Τα γυρίσματα για τον τελικό έχουν ήδη γίνει και οι τρεις φιναλίστ του GNTM έχουν συζητηθεί πολύ και μέσα από το spoilers του ριάλιτι.

Ποια θα ήθελε η Εύη Ιωαννίδου ως νικήτρια του GNTM 2; Το μοντέλο απάντησε πως έχει ξεχωρίσει την Κάτια και την Άννα Μαρία, ωστόσο έδειξε την προτίμηση της στην Άννα Μαρία που όπως είπε, είναι πιο «φρέσκο πρόσωπο».

«Έχω δει το φετινό GNTM.

Ποια θα ήθελα για νικήτρια… Έχω ξεχωρίσει την Άννα Μαρία και την Κάτια που είναι πιο έτοιμος για μοντέλα. Ειδικότερα η Κάτια είναι έτοιμη. Απλώς η Άννα Μαρία μου αρέσει λίγο παραπάνω γιατί είναι φρέσκο πρόσωπο, μπορεί να κάνει πολλά πράγματα και μπορώ να τη φανταστώ στο εξωτερικό να περπατά σε ένα μεγάλο οίκο μόδας. Και την Κάτια, απλώς η Άννα Μαρία είναι πιο μικρούλα, πιο φρέσκια.

Δεν έχει καμία σημασία ο χαρακτήρας. Αν είναι καλή στη δουλειά της και επαγγελματίας, δεν πιστεύω ότι παίζει τόσο ρόλο ο χαρακτήρας», ανέφερε στη Φαίη μας.

Διαβάστε ακόμα:

Η Εύη Ιωαννίδου απάντησε στη Φαίη μας αν είχε σχέση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Εύη Ιωαννίδου: Αποκάλυψε στη Φαίη μας τις προτάσεις από το GNTM 2 και το λόγο που τις απέρριψε! «Δεν θα πήγαινα, γιατί…»

Κάτια και Ασημίνα εκτός GNTM: Δείτε την κοινή φωτογραφία τους στο κέντρο της Αθήνας!

Keywords
Τυχαία Θέματα