Εύη Φραγκάκη: «Όταν μου τηλεφώνησαν από τον Alpha αρχικά σκέφτηκα πως με ήθελαν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη»

Η Εύη Φραγκάκη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησε και για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1.

«Καιγόταν μέρες ολόκληρες το δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής. Μετέδιδα όλη τη νύχτα για τις καταστροφικές πυρκαγιές μέσα από το studio των ειδήσεων του καναλιού, με συνεχείς συνδέσεις από την περιοχή. Την έκτακτη επικαιρότητα παρακολούθησε, όπως μου αφηγήθηκαν λίγο καιρό αργότερα, ο πρόεδρος του ΑΝΤ1,

Μίνως Κυριακού. Έπειτα από λίγες ημέρες, βρέθηκα να συζητάω με τον AΝΤ1 για το ενδεχόμενο συνεργασίας μας. Το ίδιο καλοκαίρι, μάλιστα, προέκυψε πρόταση και από το Mega, αλλά για τον τομέα της ψυχαγωγίας. Όπως αποδείχθηκε άμεσα, η επιλογή μου ήταν μονόδρομος»

«Ο ΑΝΤ1 αποτέλεσε σημείο καμπής για τη ζωή μου. Όλες οι αλλαγές έγιναν ενώ εργαζόμουν εκεί. Παντρεύτηκα, έγινα μαμά, ωρίμασα επαγγελματικά και προσωπικά. Γι’ αυτό άλλωστε και οι σχέσεις μου με το κανάλι, παρ’ όλο που δεν συνεργαζόμαστε, παραμένουν πάντα φιλικές και ουσιαστικές».

Τι δήλωσε η δημοσιογράφος για τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη;

«Η πρόταση από την Ελένη ήρθε σε ένα χρονικό σημείο που υπήρχαν προχωρημένες συζητήσεις με άλλο κανάλι, για να συνεχίσω στην ενημέρωση. Ώσπου, ένα μεσημέρι μού τηλεφωνούν από τον Alpha και την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Αρχικά, σκέφθηκα πως με ήθελαν για καλεσμένη, αλλά άμεσα μου αποσαφηνίστηκε. Μου λέει η Ελένη: “Θέλω να τα πούμε λίγο διαφορετικά. Θα σε σκεφτόμουν έτσι, πώς το ακούς;”. Της λέω “Εκπλήσσομαι θετικά. Κυρίως, γιατί είναι πρόκληση για μένα σε μια εποχή που πατάω πολύ καλά στα πόδια μου και δεν προσπαθώ να αρπάξω μια ευκαιρία που δεν θα είναι αυτό που θέλω πραγματικά”. Η θετική της ενέργεια και η στιβαρότητά της ήταν καταλυτικά στοιχεία, για να αποδεχθώ την πρότασή της. Η συνάντησή μας ήταν πραγματικά καρμική».

Χαρακτηρίζει την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ως την καλύτερη δυνατή έκδοση ψυχαγωγικής εκπομπής και ξεκαθαρίζει: «Αν υποθέσουμε ότι σκοπίμως ήθελα να κάνω ψυχαγωγία και με ρωτούσαν πού θεωρώ ότι θα ήμουν αξιοπρεπής και δημιουργική, θα έλεγα “με την Ελένη”».

Διαβάστε ακόμα: Η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία με τον γιο της μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου

Keywords
Τυχαία Θέματα