Ευγενία Δημητροπούλου: Η πράξη της κόρης της την άφησε άφωνη – Η χιουμοριστική ανάρτηση

Τους τελευταίους μήνες η ζωή της Ευγενίας Δημητροπούλου έχει αράξει ριζικά, καθώς αποφάσισαν με τον σύζυγό της, Στέλιο Βαλτάκη, να υιοθετήσουν ένα παιδάκι από τη Σιέρρα Λεόνε.

Η ηθοποιός γνωστοποίησε το χαρμόσυνο γεγονός μέσα από μια ανάρτηση στα social media, ωστόσο από τότε προτιμά να κρατάει χαμηλούς τόνους σχετικά με αυτό το θέμα, θέλοντας να προστατέψει την κόρη της από τη δημοσιότητα.

Η Ευγενία Δημητροπούλου

είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά μας δείχνει επιλεκτικές στιγμές από την καθημερινότητά της με την κόρη της. Η ηθοποιός μπορεί ποτέ να μην δημοσιεύει φωτογραφίες μαζί της, όμως αποκαλύπτει στους διαδικτυακούς φίλους της πώς περνάνε τις ημέρες τους.

Αυτή τη φορά, η Ευγενία Δημητροπούλου δημοσίευσε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της με τη ζωγραφιά της κόρης της. Όπως βλέπετε, η μικρή αποφάσισε να αφήσει τα τετράδια και τα μπλοκ ζωγραφικής και να κάνει διάφορα σχέδια στον τοίχο.

«Εδώ βλέπουμε μια σύγχρονη τοιχογραφία με τον υπογραμμιστή, που έψαχνα σε όλο το σπίτι», σχολίασε η Ευγενία Δημητροπούλου.

Διαβάστε ακόμα:

 Ελένη Μενεγάκη: Η πρωινή βόλτα της σε παραλία της Άνδρου

 Ιωάννα Μαλέσκου – Κωνσταντίνος Δανιάς: Σπάνια εμφάνιση για το ερωτευμένο ζευγάρι

 Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Η τελευταία εκρεμμότητα λίγο πριν τον πολυαναμενόμενο γάμο τους (Φωτογραφία)

Keywords
Τυχαία Θέματα