Ιωάννα Μαλέσκου – Κωνσταντίνος Δανιάς: Σπάνια εμφάνιση για το ερωτευμένο ζευγάρι

Η Ιωάννα Μαλέσκου μετά από δύο σεζόν παρουσίας στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ, πριν από μερικές εβδομάδες αποχαιρέτησε το «Love it». Η συνεργασία της παρουσιάστριας με το κανάλι του Φαλήρου ολοκληρώθηκε, ωστόσο η Ιωάννα Μαλέσκου ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές, χωρίς να αποκαλύψει την επόμενη τηλεοπτική στέγη της.

Προς το παρόν, η παρουσιάστρια απολαμβάνει την περίοδο των διακοπών της, περνώντας δημιουργικό χρόνο μαζί με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά. Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι σπάνιες είναι

οι φορές που τους έχουμε δει μαζί σε εξόδους τους.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Ιωάννα Μαλέσκου και τον Κωνσταντίνο Δανιά στο θέατρο. Το ζευγάρι βρέθηκε στο θέατρο Άλσος προκειμένου να παρακολουθήσει την παράσταση «Τι ζούμε ρε;». Οι δυο τους απέφυγαν να καθίσουν στις πρώτες θέσεις του θεάτρου για να μην δώσουν στόχο, ωστόσο δεν κατάφεραν να μην γίνουν αντιληπτοί από τον φωτογράφο.

Πηγή Φωτογραφιών: NDP

Διαβάστε ακόμα:

 Θάνατος φοιτητή στη Σίφνο: Η ανάρτηση του καρδιολόγου για τον 23χρονο -«Χιλιάδες δικαστές του διαδικτύου είχαν βγάλει και “διάγνωση”»

 Χρήστος Κουτέλας: Πότε και που θα γίνει η κηδεία του μοντέλου

 Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: Εγκλωβίστηκε στο τρένο για Θεσσαλονίκη -«Έγινε μπαμ, πετάχτηκαν σπίθες -Ντροπή»

Keywords
Τυχαία Θέματα