Ευγενία Δημητροπούλου: Γενέθλια για την κόρη της! Η τούρτα και οι ευχές

Ο Δεκαπενταύγουστος μπορεί να είναι μια πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη ημέρα για όλους τους Έλληνες από θρησκευτικής άποψης, ωστόσο για την Ευγενία Δημητροπούλου είναι σημαντική για ακόμα έναν σημαντικό λόγο. Αποτελεί τη μέρα που γεννήθηκε η κόρη τους, Εύα.

Η Ευγενία Δημητροπούλου

και ο σύζυγός της Στέλιος Βλατάκης υιοθέτησαν την κόρη τους από Σιέρα Λεόνε το 2021, δηλαδή λίγους μήνες μετά τη γέννησή της. Η μικρή Εύα ήρθε στη ζωή σαν σήμερα πριν από τρία χρόνια! Το 2021 είναι αγαπημένη χρονιά για το ζευγάρι, καθώς τότε επέλεξαν και να παντρευτούν.

Από τότε που ήρθαν στην Ελλάδα με την κόρη τους αυτή αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή τους. Οι δυο τους λατρεύουν τον νέο ρόλο που έχουν αποκτήσει και καθημερινά προσπαθούν να γίνουν όλο και καλύτεροι γονείς για το κοριτσάκι τους.

Ανήμερα των γενεθλίων της, λοιπόν, η Ευγενία Δημητροπούλου έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram και της ευχήθηκε δημόσια, με τα λόγια της να συγκινούν. Η ηθοποιός μας έδωσε και μια γεύση από το πάρτι που έγινε, αποκαλύπτοντας την τούρτα και τα μπαλόνια.

«Χρόνια πολλα Εύα! Κάθε χρόνο τέτοια μέρα αλλά και κάθε μέρα θα δοξάζω την Παναγία για την ευλογημένη έμπνευση της ύπαρξης σου! Πέτα ψηλά! Dream big little girl!», έγραψε η Ευγενία Δημητροπούλου στην ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EvgeniaDimitropoulou (@evgeniadimitropoulou)

Διαβάστε ακόμα:

 Γιάννης Χατζηγεωργίου: Η ρομαντική πρόταση γάμου στη σύντροφό του – Φωτογραφίες

 Γιάννης Στάνκογλου: Ανακοίνωσε τον χωρισμό του από την Αλίκη Δανέζη

 Ντόρα Κουτροκόη: Ανακοίνωσε την επιστροφή της στην πρωινή ζώνη

Keywords
Τυχαία Θέματα